BKF-es hallgatóé a legjobb európai PR-szakdolgozat

Kategória: Aktuális.

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) CSR-menedzsment szakirányán, levelező szakon tavaly végzett Völgyi Katalin szakdolgozatát ítélte a legjobbnak idén bachelor (BA) kategóriában az európai pr-szervezet, a European Public Relations Education and Research Association (Euprera).
Olvass tovább

PR posztgraduális diploma a szakma kiválóságaitól

Kategória: Aktuális.

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola PR kommunikációs gyakorlatorientált képzést indít február 13-tól. A hallgatók a korszerű elméleti alapok áttekintése után nemzetközi és magyar nagyvállalati PR igazgatók szakmai tapasztalatai mellett vezető hazai és nemzetközi ügynökségek kulcsembereitől, nemzetközi pr szaktekintélytől ismerhetik meg a Public Relations szakma ismert és speciális fortélyait.
Olvass tovább

Új PR munkatárs a Sakkomnál

Kategória: Aktuális.

Karrier A Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és PR ügynökség új munkatársa Maros Judit 2007-ben diplomázott a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karán, egyetemi végzettséget pedig az angliai Bournemouth University public relations szakán szerzett. Tanulmányai során a londoni Chartered Institute of Public Relations 2008-as diákversenyének döntőse lett.
Olvass tovább