A PEDIGREE a legmegbízhatóbb állateledelmárka hazánkban

Kategória: Aktuális.

A Pedigree márkára szavaztak idén is a legtöbben a Reader’s Digest magyar olvasói közül az "Európai Megbízható Márkák" állateledel kategóriájában. Magyarországon sorozatban már ötödször kapta meg az első helyezést a márka, mely nem csupán kategóriájában kiemelkedő eredmény. A Pedigree termékcsalád száraz és jutalomfalat termékeit hazánkban, Csongrád-Bokroson gyártják.
Olvass tovább

Az erős márkák stabilan őrzik korábban megszerzett helyüket

2001-ben jelent meg először a Reader's Digest "Európai Megbízható márkák" felmérése, melynek elsődleges célja az európai márkák fogyasztói bizalmának feltérképezése. A gazdasági világválság hatásait számos tanulmány, kutatás igyekszik felmérni. a válság még nem befolyásolta jelentősen a fogyasztókat, sőt, az erős márkák stabilan őrzik korábban megszerzett helyüket.
Olvass tovább

A legmegbízhatóbb fényképezőgép márka

Kategória: Aktuális.

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata sorozatban a nyolcadik alkalommal lett Európa legjobb fényképezőgép-márkája a Reader’s Digest „A legmegbízhatóbb márkák 2008” közvélemény-kutatása szerint. Az évente végzett felmérés az európai fogyasztók hozzáállását vizsgálja a különböző márkájú termékekhez és szolgáltatásokhoz.
Olvass tovább

Megéri mélyebben a pénztárcába nyúlni

Kategória: Aktuális.

A legmegbízhatóbb márkákon nem fog az idő - ez talán a legfőbb tanulsága a Reader’s Digest szokásos felmérésének. Különösen igaz ez Magyarországra: a valamennyi országban vizsgált 20 kategória közül négyben volt csak trónfosztás. A Reader’s Digest felmérésében a 20 kategória minden országban ugyanaz volt, a "speciálisak" köre azonban országról országra változik. A felmérés a megbízhatóság és a vásárlási szokások kapcsolatát is megvizsgálta.
Olvass tovább