A Sláger Rádió keresi az alternatívákat

Kategória: Aktuális.

Magyarországon tartózkodik Paul Friddick, a Sláger Rádiót tulajdonló amerikai Emmis Communcations alelnöke, aki a Kreatív információi szerint a Roxy Rádió megvételéről akar tárgyalni Budapesten. Az Index információi szerint a cég vezetői a Rádió1-gyel is tárgyalnak az esetleges tulajdonosváltásról. Egy estleges vásárlás, befektetés szempontjából érdekes, hogy mindkét frekvencia másfél év múlva lejár.
Olvass tovább

Sláger Rádió Szimpátia koncert

Kategória: Aktuális.

A koncert a Sláger Rádió Veled vagyok! kampányának azt a célját szolgálta, hogy demonstrálja azt az erőt és értéket, amelyet a Rádió ma elfogalal a médiapiacon. Sok népszerű zenész és zenekar tette tiszteletét és lépett fel akár egy dal erejéig is. Az eső és a hideg ellenére több tízezer ember biztosította támogatásáról a Rádiót.
Olvass tovább

Arculatot vált és újrarendezi termékportfolióját

Kategória: Aktuális.

Itthon egyedülálló értékesítési stratégiát követ mostantól a Danubius Rádiót is értékesítő Danubius Sales House. Újra rendezte szolgáltatásait, hogy ügyfélorientált termékpalettát kínálhasson. Az átcsoportosítás során a brandek és szolgáltatások, valamint maga a Danubius Sales House is új, egységes arculatot kapott. A DSH és a termékcsoport mostantól a fő brandhez, a Danubius Rádió arculatához igazodik.
Olvass tovább