Elrajtolt az eMAG magyar vállalkozásokat segítő programja

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A 2021. augusztus 12-én elindult Értékesíts hazait az eMAG-on! program keretében a Magyarországon termékeket előállító vállalkozások, non-profit szervezetek és gyártók, kézművesek jutalékmentesen értékesíthetik termékeiket az eMAG Marketplace-en. Online tudásbázisa segítségével az eMAG segít profi e-kereskedővé válni az internetes értékesítéssel még csak most ismerkedő cégeknek.
Olvass tovább

Elismerést kapott a K&H vírusjárványra nyújtott társadalmi programja

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Nemcsak a vírusjárvány terjedésének megelőzésében, de annak kezelésében is döntő szerepe volt a K&H egyhónapos, pénzügyi tudatosságra ösztönző adományozási programjának. A Covid19 idején nyújtott társadalmi szerepvállalásával a Bank ugyanis a lakossági és kkv ügyfeleit a vírusbiztos fizetési megoldások használatára ösztönözte, segítségükkel pedig összesen 50 millió forint értékben támogatta a járványkórházak gyógyító-kutatómunkáját. Programjával a K&H Bank és Biztosító idén elnyerte az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja pályázatán a Legfelelősebb Partner Különdíjat.
Olvass tovább

Ismét útjára indul a Budapest Fashion and Design Nights

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

December 12. és 15. között 35 magyar divat- és formatervező várja az érdeklődőket különleges programokkal, exkluzív kedvezményekkel és meghosszabbított nyitva tartással a Budapest Fashion and Design Nights programsorozaton. A szervezők célja, hogy felhívják a tudatos vásárlók figyelmét a magyar tervezőkre, hogy minél több karácsonyfa alá kerülhessen egy-egy ajándék a hazai márkáktól.
Olvass tovább

Megújítja népszerűsítő programját a T-Systems

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Megújítja informatikai és mérnöki pályát népszerűsítő programját a T-Systems. A Legyél Te is Informatikus! pályaorientációs program keretében az új székházba, Budapestre várják a középiskolás diákokat. Újdonság emellett, hogy a vállalat az informatikatanárok számára is bemutatja legújabb fejlesztéseit. A vállalati önkéntesek a program indulása óta három év alatt 58 település 210 iskolájában 28 ezer diákot ösztönöztek eddig az informatikai pálya felé. (BrandTrend)
Olvass tovább

Magyar résztvevő

Kategória: Aktuális.

Az EU-Kína Vezetőcsere és Továbbképzési Program (Managers Exchange Training Programme - METP) harmadik szakasza 2008. októberében veszi kezdetét. Az Európai Bizottság által finanszírozott tíz hónapos program lehetőséget nyújt az uniós székhelyű cégeknek, elsősorban kis- és középvállalkozásoknak arra, hogy munkatársaikat a kínai piac szakértőivé képezzék ki.
Olvass tovább

Sport Nagyköveti Program

Kategória: Aktuális.

A Magyar Turizmus Zrt. az Önkormányzati Minisztérium Turisztikai-, illetve Sport Szakállamtitkárságával közösen az idei évtől elindította a Sport Nagyköveti Programot. A Program célja, hogy Magyarországon minél több nemzetközi sportesemény kerüljön megrendezésre, amelyek a magyar sport- és gazdasági életet gazdagítják, hozzájárulnak az ország pozitív nemzetközi megítéléséhez, továbbá közvetlen és közvetett módon erősítik hazánk turizmusát.
Olvass tovább

Bringázz a munkába

Kategória: Aktuális.

Social Branding A fővárosi támogatással szeptember 20-ával záruló projekt a Kerékpáros Magyarország Program keretén belül a Mobilitás Hét rendezvénysorozatához is kapcsolódik. Feladata, hogy előbb Budapesten, majd a következő évtől országosan is felhívja a figyelmet a munkába járás alternatív közlekedési eszközére, de egyben jelezze a munkáltatók felé, hogy mindehhez nélkülözhetelen a munkahelyi kiszolgálási háttér kulturált feltételeinek biztosítása is.
Olvass tovább