Heti Válasz Oktatási konferencia

Kategória: Aktuális.

Az oktatás nyilvánossága - a diploma értéke a tudomány, a munkaerőpiac és a karrier háromszögében címmel rendez konferenciát a Heti Válasz című hetilap az Educatio Press Magyar Oktatási Hírügynökség szakmai támogatásával november 11-én, a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának kiemelt partnerségével.
Olvass tovább

E-Shopping Report

Kategória: Kutatás.

A netezők a jövőben szívesen vásárolnának illatszereket a világhálón, ugyanakkor az online kereskedelem bővülését már nem a biztonsági kockázatok, hanem az online boltok korlátai vetik vissza - többek között ez derült ki a KutatóCentrum és a HVG Press közös kutatásából. Az idén első alkalommal elkészített E-Shopping Report az FMCG termékek online kereskedelemét vizsgálta.
Olvass tovább

Technical Image Press Association

Kategória: Aktuális.

A Canon idén négy kategóriában is elnyerte az  Európában legnívósabbnak tartott szakmai fényképészeti és képalkotási díjat. A Technical Image Press Association (TIPA) szakmai elismeréseit 1991. óta minden évben a TIPA szerkesztőinek titkos szavazása alapján ítélik oda. A termékeket a fogyasztók számára is fontos szempontok - a minőség, a teljesítmény és az ár - alapján értékelik.
Olvass tovább