Átadták a Kreatív Prizma díjakat

Kategória: Aktuális.

64 nevezett munkából 26 került shortlistre, és végül 11 pályázat vihetett haza díjat a Kreatív Csoport által első alkalommal meghirdetett pr-versenyen, a Prizmán. A 11 díjat négy pr-ügynökség - a Café PR, az LWp Kommunikáció, a Noguchi és a Privy - és négy vállalat gyűjtötte be. A Reformszövetség kampánya kapta Az Év Pr-megoldása díjat, az LWp pedig Az Év Pr-ügynöksége címet.
Olvass tovább

A Pleon Live PR lett az Imation ügynöksége

Kategória: Aktuális.

Januártól a Pleon Live PR lett az Imation magyarországi PR-ügynöksége. Az amerikai székhelyű vállalat a világ egyik vezető, adathordozókat gyártó vállalata, amely az Imation, a TDK, a Memorex és XtremeMac márkákat forgalmazza. A Live PR feladata elsősorban a sajtókapcsolatok kezelése és a vállalat marketingtevékenységének PR-támogatása.
Olvass tovább

PR támogatás a marketingnek

Kategória: Aktuális.

Júliustól a Pleon Live PR lett a British Airways magyarországi PR-ügynöksége. A légitársaság, amely korábban a Premiercommal dolgozott együtt, tenderen választotta ki új partnerét. Az új ügynökség feladata elsősorban a sajtókapcsolatok kezelése és a brit légiforgalmi vállalat marketingtevékenységének PR-támogatása.
Olvass tovább