Szept. 24-étől a T-Mobile-nál kapható az iPhone 4

Kategória: Aktuális.

A T-Mobile bejelentette, hogy szeptember 24-étől Magyarországon is megkezdi az iPhone 4 forgalmazását. Az iPhone 4 szolgáltatásai között szerepel a FaceTime videotelefonálás, és a készülékbe az Apple Retina display elnevezésű, mobiltelefonba valaha is beépített legnagyobb felbontású kijelző került.
Olvass tovább

Vicces iPhone alkalmazás a Turner Broadcasting-tól

Kategória: Aktuális.

A Turner Broadcasting és az ustwo stúdió közös újdonsággal rukkolt elő az iPhone tulajdonosok számára. A MeatStroke elnevezésű telefonos játék a felnőtteknek szóló animációs csatorna, az Adult Swim Aqua Teen Hunger Force című sikersorozatának egyik főszereplőjét, az alakváltó húspogácsát (Meatwad) jeleníti meg.
Olvass tovább

Klasszikus a CoolBrands toplista élén

Kategória: Aktuális.

Az Aston Martin lett Nagy-Britanniában a "cool" márkák példaképe - derült ki a CoolBrands márkaverseny 2008-as összesítéséből. Az ikonikus márka - amelynek imázsához a James Bond filmek is jelentősen hozzájárultak - olyan neveket utasított maga mögé, mint a második helyezett iPhone, a harmadik Apple, a negyedik Bang & Olufsen, az ötödik YouTube és a hatodik Google.
Olvass tovább

e-Phone a Raiffeisen Banknál is

Kategória: Aktuális.

A Raiffeisen Bank is csatlakozott a Pannon e-Phone szolgáltatást használó cégek, vállalkozások népes táborához. A Pannon által 2005-ben piacra dobott megoldás lehetővé teszi a leggyakrabban használt irodai levelező és határidő programok vezeték nélküli kapcsolatát, nem csak mobiltelefonnal, hanem kéziszámítógéppel (PDA) is.
Olvass tovább