Élőben gyűjtenek adományt Pécsett

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Pécsi Közösségi Alapítvány „Élő Adás” néven tart adománygyűjtő estet 2019. május 9-én 18 órakor a baranyai megyeszékhelyen. Az Élő Adás a londoni The Funding Network által működtetett, világszerte sikeres adománygyűjtő rendezvény adaptációja, amelyet Budapest és Miskolc után Pécsett először rendez meg az Alapítvány. A rendezvény keretében három helyi ügy képviselői mutatkoznak be, akik 6-6 percben bemutatják elképzeléseiket, majd a műsorvezető irányításával elkezdődik az adománygyűjtés. A rendezvényen résztvevők és a támogatott között így közvetlen kapcsolat alakul ki, az adományozás pedig játékos formában történik, a tapasztalatok alapján oldott, közvetlen, jó hangulatban tölti el mindenki az estét.
Olvass tovább

Elektropop és alternatív színház Pécsett a T-Mobile jóvoltából

Kategória: Aktuális.

A Pécs Európa Kulturális Fővárosa 2010 projekt keretében Europemania néven zenei és színházi fesztivált rendeznek a pécsi Rókusdombon május 6. és 9. között. A rendezvény a május 9-i Európa Nap köré szerveződött, amely az Európai Unió létrejöttében fontos mérföldkőnek tekinthető Schuman-nyilatkozat hatvanadik, és Magyarország EU csatlakozásának hatodik évfordulóját hivatott ünnepelni.
Olvass tovább

Megalakult a a Gyógyszeripari Innovációs Pólushálózat

Kategória: Aktuális.

Gyógyszeripari Innovációs Pólushálózat kiépítését célozza az a megállapodás, melyet Debrecen, Szeged, Pécs városai, egyetemei, iparkamarái, valamint a Teva Gyógyszergyár, a Richter Gedeon és az MTA Szegedi Biológiai Központja írt alá 2009. február 7-én, a Debreceni Egyetem Napján. A nagy volumenű összefogás célja, hogy a Magyarországon hagyományosan erős gyógyszeripar a globális piacon versenyképes termékekkel tudjon megjelenni.
Olvass tovább

Betekintés a reklámok mögé

Kategória: Aktuális.

Szeptember 22-28. között rendezi meg a Magyar Reklámszövetség a 4. Reklámhetet. Az országos rendezvénysorozatban Budapest mellett Debrecen, Pécs, Szeged és Székesfehérvár is kínál programokat azért, hogy segítsenek megérteni, mi van a reklámok mögött. A New Yorkból származó esemény itthon előadásokat, kiállításokat kínál az érdeklődőknek, segíti a kulisszák mögé való bepillantást, segít megérteni azokat a folyamatokat, amelyek következtében nap mint nap annyi reklámmal találkozunk.
Olvass tovább