Nyári autósmoziba csábít a Paramount Channel

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az előző évek sikere nyomán újfent nyáresti kikapcsolódásra invitálja a hazai filmrajongókat a filmes csatorna. A Korzó és Paramount Channel autósmozi – Mozizz négykeréken! elnevezésű programsorozat összesen hét vidéki helyszínre látogat el júniustól augusztusig, megidézve a régi autósmozik hangulatát. A Korzó és Paramount autósmozi – Mozizz négykeréken! programsorozat helyszínei és időpontjai: Dunakeszi – június 7. Szolnok – június 8. Miskolc – július 12. Debrecen – július 20. Kecskemét – augusztus 2. Székesfehérvár – augusztus 10. Csömör – augusztus 24.
Olvass tovább

Rékasi Károly Tom Cruise bőrébe bújt

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Lézeres akadálypályával és kötélen leereszkedős fotózással indult a Paramount Channel filmcsatorna nyári szabadtéri mozija Siófokon. A teltházas vetítésen izgalmas kütyükből, kettős ügynökökből és veszélyes robbanásokból sem volt hiány. Rékasi Károly is a csillagok alatt mozizott, ahol egy röpke pillanatig újra az általa szinkronizált Tom Cruise szerepébe bújt és a Mission: Impossible ominózus jelenetét reprodukálva ereszkedett le egy kötélen. (BrandTrend)
Olvass tovább

Dupláz a Paramount Channel

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Egy sztár – két film tematikával és rengeteg premierrel jelentkezik szeptemberben a Paramount Channel. Ebben a hónapban minden csütörtökön a legnagyobb hollywoodi színészekkel „dupláz” a filmcsatorna, olyan sztárok legnépszerűbb filmjeit láthatják a nézők, mint Gwyneth Paltrow, Tom Cruise, Sandra Bullock vagy Demi Moore. (BrandTrend)
Olvass tovább