‘Digitális ugródeszka’ pályázat indul

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Akár 2 millió forint értékű, a digitális oktatást segítő tablet-, valamint notebook csomaghoz juthatnak hátrányos helyzetű települések felső tagozattal rendelkező alapfokú oktatási intézményei a Telenor és a Magyar Református Szeretetszolgálat közös pályázatán. Az összesen 10 millió forintos keretből elnyerhető technikai eszközök mellett a nyertes intézmények ingyenes, 30 órás akkreditált HiperSuli Digitális Módszertani Képzést is kapnak.
Olvass tovább

140 éves a Vöröskereszt

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Magyar Vöröskereszt 2021. május 16-án ünnepli 140-ik születésnapját. Ennek kapcsán ünnepi logópályázatot hirdetnek, amelyre a pályamunkákat 2020. január 20. és 2020. március 30. között várják. A pályamunkákat digitalizálva az [email protected] címre várják pdf. vagy png. vagy jpg. formátumban. A felhívásról szóló weboldali linkje: http://voroskereszt.hu/hirek/palyazati-felhivas-adj-unnepi-arculatot-a-140-eves-magyar-voroskeresztnek/
Olvass tovább

Az ország legnagyobb falfestmény tervező pályázata

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A CTP az ARC közreműködésével most Magyarország eddigi legnagyobb falfestmény tervező pályázatán keresi azt az alkotást, amely a zsűri szemében a legjobb választás, hogy több mint 4 500 négyzetméter felületen megvalósuljon az M1-es autópálya és az 1-es főút közvetlen közelében a CTP biatorbágyi logisztikai épületének homlokzatán. A pályázónak nincs más dolga, mint regisztrálni, vagy belépni az  arcmagazin.hu oldalon keresztül a pályázói felületre, majd ott feltölteni a pályamunkáit 2020. január 14-től 2020. március 9. 12:00-ig.
Olvass tovább

Összefognak a közösségek

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Tizennyolc megyéből összesen nyolcvanhárom közösség jelentkezett a Let’s Colour Településszépítő Egyesület idei pályázatára, melynek keretében 800 négyzetméter beltéri vagy kültéri falfelület kifestésére elegendő festéket lehet megnyerni. A szavazás elindult, a következő körbe a kategóriánként három legtöbb szavazatot kapott projekt jut majd be.
Olvass tovább

Még két hétig pályázhatnak a helyi közösségek

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Május 10-ig jelentkezhetnek az iskolák, óvodák, kórházak, önkormányzatok és az aktív közösségek a Let’s Colour Településszépítő Egyesület pályázatára, melynek keretében 800 négyzetméter kültéri vagy beltéri falfelület kifestésére elegendő festéket lehet megnyerni.
Olvass tovább