Három hét múlva a valóság Egerszalókon lesz

Kategória: Aktuális.

Három hét múlva senki nem kerülheti el a valóságot, hiszen szeptember 27-28-án ismét megrendezésre kerül az Országos Reklámkonferencia. A valóság fogalma köré szervezett rendezvény minden kommunikáció iránt érdeklődő számára kínál izgalmas előadást vagy beszélgetést, amely idén is az egerszalóki Saliris Resortban lesz.
Olvass tovább

Emoráció 2010 – Reklámkonferencia Egerszalókon

Kategória: Aktuális.

A megszokott időpontban, szeptember 28-29-én, azonban nem egészen a megszokott helyszínen lesz idén az Országos Reklámkonferencia: design vezérelte gondolkodással, újüzlet-szerzéssel, kisvállalati kommunikációval és társadalmi felelősséggel várja Egerszalókra Gosztonyi Csaba programigazgató a racionális és emocionális beállítottságú szakmabelieket is - különös tekintettel a fiatalokra és a megbízókra.
Olvass tovább

Díjnyertesek a Neo Interactive ügyfelei

Kategória: Aktuális.

Az Országos Kereskedelmi Szövetség "2009 kereskedelmi honlapja" versenyén mindkét díjazott a neo-val dolgozott. Az év kereskedelmi honlapja kategóriában az Auchan.hu győzött, az év kereskedelmi webáruháza kategóriában pedig a Praktiker webshop lett a nyertes. Előbbi fődíjas portálját, utóbbi reklámkampányát készítette a digitális ügynökség.
Olvass tovább

Versenykorlátozó fogtechnikusok

Kategória: Aktuális.

Versenykorlátozó magatartása miatt hárommillió forintos bírságot kapott a Magyar Országos és Budapesti Fodrász, Fogtechnikus, Kéz-, Lábápoló és Műkörömépítő, Szíkvízkészítő, Kelmefestő-Vegytisztító Szakmai Ipartestület (MOSZI) - derül ki a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntéséből.
Olvass tovább

Aláírták a rádiós szerződéseket

Kategória: Aktuális.

Aláírták a két új országos kereskedelmi rádió hét évre szóló koncessziós szerződését Budapesten. A dokumentumot az Országos Rádió és Televízió Testület részéről Szalai Annamária, a testület Fidesz által delegált tagja látta el kézjegyével, miután Majtényi László elnök a múlt heti döntés után lemondott tisztségéről, és jelezte, nem írja alá a megállapodást.
Olvass tovább

A rádiós pályázat pontjai

Kategória: Aktuális.

Az Országos Rádió és Televízió Testület Pályázati Felhívást hirdetett országos kereskedelmi rádiós analóg műsorszolgáltatási jogosultságok tekintetében. A Pályázati Felhívás alapvető célja - a Törvény rendelkezéseivel összhangban - a duális médiarendszer értékeinek megőrzése, fejlesztése, a magyarországi rádiós piac egyik alapvető feltételének, az URH FM sávban működő két földfelszíni országos rádiós Jogosultság fennmaradásának, működésének médiapolitikai megfontolások szerinti biztosítása. A pontok.
Olvass tovább