3000 digitális feladat és kézikönyv válik elérhetővé a közoktatás az Okos Dobozon

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A MATEHETSZ (Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége), az Okos Doboz Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány és az üzemeltető Wizper Kft újabb 3000 a kerettantervhez kapcsolódó, tehetséggondozó grafikus digitális feladatot és a pedagógusok munkáját támogató Tanári Módszertani kézikönyvet tesz ingyenesen elérhetővé 2020. március 16-tól a www.okosdoboz.hu portálon.
Olvass tovább

Rekord az Education

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra idén több mint 53 ezer látogató érkezett, akik a helyszínen közel 50 hazai intézménnyel kapcsolatban érdeklődhettek jelenlegi hallgatóktól és tanároktól. A Hungexpo 20 000 négyzetméteres területén csaknem 200 kiállító várta a középiskolásokat, a legkülönbözőbb továbbtanuláshoz és -képzéshez kapcsolódó információkkal. (BrandTrend)
Olvass tovább

Magyar Minőség Háza díjat kapott

Kategória: Aktuális.

Ezúttal a Magyar Minőség Háza Díjat, illetve a Magyar Minőség eOktatás Díjat kapta meg az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. által üzemeltetett Sulinet Digitális Tudásbázis (SDT) - mely már az ötödik az elismerések sorában. A "Sulinet eTanulás Módszertani és Kompetencia Központ" (röviden: eSulinet Központ) új szervezeti keretekben, az eddigi feladatkört és célcsoportot kibővítve végez IKT kompetenciafejlesztést a magyar oktatási rendszerben.
Olvass tovább