Átadták a Kreatív Prizma díjakat

Kategória: Aktuális.

64 nevezett munkából 26 került shortlistre, és végül 11 pályázat vihetett haza díjat a Kreatív Csoport által első alkalommal meghirdetett pr-versenyen, a Prizmán. A 11 díjat négy pr-ügynökség - a Café PR, az LWp Kommunikáció, a Noguchi és a Privy - és négy vállalat gyűjtötte be. A Reformszövetség kampánya kapta Az Év Pr-megoldása díjat, az LWp pedig Az Év Pr-ügynöksége címet.
Olvass tovább

Bővül a Noguchi csapata

Kategória: Aktuális.

Sikeres a Noguchi gyakornoki programja: a cég bővülő feladatai ellátására két, internként a Noguchinál dolgozó egyetemi hallgatót vett státusba januártól. Az ügynökség a tavalyi évben indította el gyakornoki programját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, illetve az ELTE Bölcsészettudományi Kar hallgatói számára. A program legfőbb célja, hogy a kommunikációs cég saját nevelésű szakemberekkel fejlessze gárdáját.
Olvass tovább

Elhunyt Simon Miklós

Kategória: Aktuális.

Elhunyt Simon Miklós, a magyar public relations jelentős alakja, a Noguchi Porter Novelli ügyvezető igazgatója. 1996-ban Budai Edittel, Kőszegi Évával és Szántó Péterrel közösen megalapította a Noguchit, amely kis garázs-cégből öt év alatt magyar piacvezető lett és vezető pr-pozícióját azóta is tartja. Ötvenkét éves volt.
Olvass tovább