A ”nő helye otthon van”?

Kategória: Kutatás.

A Reuters News megbízásából végzett, s a Nemzetközi Nőnap alkalmából közzétett Ipsos Global @dvisor felmérében résztvevő - a világ GDP-jének 75%-át képviselő - 23 ország felnőtt lakosságának háromnegyede nem ért egyet azzal az állítással, hogy "a nők helye otthon van". Vagyis a 24 000 felnőtt - országonként ezernél több válaszadó - 26%-a szerint helytálló ez a megállapítás.
Olvass tovább

Felfelé ível a globális kereskedelmi ingatlan piac

Kategória: Kutatás.

A Cushman & Wakefield, 56 ország kereskedelmi ingatlanbefektetési volumen változásait elemző "Nemzetközi Befektetési Atlasz 2010" kutatásának előjelzése szerint, a befektetések 30 százalékos növekedése várható 2010-ben világszerte, ezzel 478 milliárd dollár (362 milliárd euró) összbefektetést érve el, mely nagyban köszönhető az Egyesült Államok újraéledő piacának. Hosszú ideje először a magyar befektetési piac kilátásai nagyon bíztatóak.
Olvass tovább

A Cisco 2010-ben megkezdi az otthoni telepresence tesztelését

Kategória: Aktuális.

A Cisco a 2010-es Nemzetközi Fogyasztói Elektronikai Kiállításon (CES) számos olyan új hálózati terméket és szolgáltatást jelentett be, amelyeket a cég kimondottan az otthoni felhasználóknak fejlesztett. A fogyasztói videokommunikációs élmény megújítása érdekében bejelentették a Cisco és több, média- és szórakoztatóipari cég együttműködését is.
Olvass tovább