Hivatalos vízszállító partner a Nestlé Aquarel

Kategória: Aktuális.

Másfél kilométer úszás, több mint 40 kilométer biciklizés, 10 kilométer futás a triatlonisták hétvégi világbajnokságán. Nem hiányozhat tehát a megfelelő mennyiségű folyadék sem. A Nestlé Aquarel, a Triatlon Világbajnokság hivatalos vízszállító partnere 20 ezer liter forrásvízzel támogatja a rendezvényt. 
Olvass tovább

Fertőző BKV

Kategória: Aktuális.

Tömegesen kezdett terjedni karácsony után a világhálón egy kártékony programkód. Úgy tűnik, a fertőzés a BKV site-ját is elérte. Nem elég a hideg és a hó, most ráadásul - feltehetőleg orosz hackerek - fertőző programkódot csempésztek a közlekedési vállalat webhelyére, egyes bkv.hu oldalakra. Egyelőre nem tudni, mi a támadás célja.
Olvass tovább

Majtényi vesztett, a pártdelegáltak győztek, elhallgat a Danubius és a Sláger

Kategória: Aktuális.

Az Advenio és az Est Média FM1-konzorciuma nyerte a két országos kereskedelmi rádiós frekvenciát. Az Advenio a jelenlegi Danubius-, az FM1 a jelenlegi Sláger-frekvenciákon sugározhat november 18-tól. Majtényi az MTI kérdésére azt mondta: "Nem hinném, hogy ezzel zárul, valószínűbb, hogy ezzel kezdődik a botrány." Szerinte "akár el is lehet perelni" a sugárzás lehetőségét a most győztesnek nyilvánított két társaságtól.
Olvass tovább

(T)rendetlenség?!Folyamatos átértékelődések a médiában

Kategória: Aktuális.

Előzetes a tartalomból:  - "... és Zsolt már nem unatkozik?!" (T)rendszerváltás a médiában és a reklámban  - Szabályozott szabálytalanságok  - Melyik gazdasági szektor lehet a legaktívabb a reklámköltésben 2009-2010 ben?  - Ki tud többet a nézőről, hallgatóról, olvasóról, látogatóról?  - Lesz? Nem lesz? Kié az akarat? Médiatörvény-alkotás hazai módra
Olvass tovább

Gyümölcsjoghurtokat vizsgált a TVE

Kategória: Aktuális.

A joghurtot egészséges termékként tartja számon a közfelfogás . Tényleg ilyen egészséges, tényleg ilyen jó? A hazai boltokban kapható gyümölcsjoghurtokat és gyártóikat egyaránt mérlegre tette a Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE) legutóbbi vizsgálatában. Teszteredmények: Nem minden gyümölcsjoghurt (egészséges), ami annak látszik.
Olvass tovább

Még első aTime Warner

Kategória: Aktuális.

Az AdAge nemrégiben hozta nyilvánosságra az amerikai médiavállalatok százas listáját. Nem sok változás történt tavaly óta. A lista tanúsága szerint az első húsz helyezett közül tizenkilencen tavaly is benne voltak az első húszban. Ahogy az AdAge ironikusan meg is jegyzi: és még médiaforradalomról beszéltünk!
Olvass tovább

Csapvíz branding a Szigeten

Kategória: Aktuális.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is ivókutak felállításával biztosította a Fővárosi Vízművek, hogy a Szigeten vízben se legyen hiány. 2007-ben Halásztelek egy heti szükségletének megfelelő mennyiségű ivóvizet fogyasztottak el a szigetlakók és a látogatók. Nem titkolt szándékuk, hogy a fiatalabb korosztályt is meggyőzzék arról: a budapesti csapvíz nemcsak fürdésre, hanem szomjoltásra is kiváló.
Olvass tovább