BKF.hu az Év Campus Honlapja

Kategória: Aktuális.

A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület (MESE) idén kilencedik alkalommal osztotta ki szakmai díjait a Magyar Sajtó Napja alkalmából. A március 11.-i gálán többek között a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola megújult honlapja is díjat kapott, a www.bkf.hu lett az Év Campus Honlapja Intézményi kategóriában.
Olvass tovább

Kultúraközi párbeszéd

Kategória: Aktuális.

Dr. Göncz Kinga külügyminiszter fővédnökségével tudományos konferenciát tartanak a Budapesti Gazdasági Főiskolán a Magyar Tudomány Napja országos rendezvénysorozat keretében. A Kultúraközi párbeszéd az üzleti világban címet viselő kétnapos előadássorozaton több külföldi előadó és számos olyan izgalmas téma várja az érdeklődőket, mint például az arab és távol-keleti üzleti kommunikáció, a globális felmelegedés gazdasági hatásai, a magyar lakosság pénzügyi szokásai vagy az euró bevezetésének hatásai.
Olvass tovább

Európai Kereskedelem Napja

Kategória: Aktuális.

Az "Európai Kereskedelem Napja" 2008. november 5-én negyedik alkalommal kerül megrendezésre. A magyarországi központi rendezvény előkészítésére és az ország több pontján szerveződő programok összefogására a VOSZ, mint az EuroCommerce egyik magyarországi tagszervezete vállalkozott, együttműködve szakmai, érdekvédelmi szervezetekkel, melyek az MKIK, az OKSZ, a KISOSZ, az ÁFEOSZ, a KASZ, és az MBSZ. Az Európai Kereskedelem Napja rendezvény a vásárlókhoz is szól.
Olvass tovább