A márka én vagyok! és csütörtökön ott leszünk!

Kategória: Aktuális.

Egy BrandTrend konferencia a személyes márkaépítésről. Gondolkodtál már azon, hogy mire jutna a cég, a vállalat, a márka, a képviselt ügy Nélkülük? Dr. Papp-Váry Árpád, Réz András, Nagy Anna, Molnár-Bánffy Kata, Hajdu Zoltán, SmrtStaff, Sugár András, Bruck Gábor, Pallagi Ferenc, Rácz Félix, Kassay Lili, Vincze Ottó, Talmácsi Gábor, Berkes Péter. Gondolkodtál már azon, hogy mire jutna a céged, a vállalatod, az általad képviselt ügy Nélküled?
Olvass tovább

”A fogyasztóknak releváns megoldásokra van szükségük, vagy mind meghalunk”

Kategória: Aktuális.

Amir Kassaei, a DDB Berlin vezető kreatívigazgatója szerint a 360 fokos integrált bullshitelés pusztán csak annyit jelent: még több csatornán tolják a közönség arcába az irreleváns sales-üzeneteket. A Kreatív Csoport konferencia ideiglenesen megváltozott elnevezése Nagy Kreatív Tatami lett. A hazai kommunikációs szakma legnagyobb harcosai azonban nem estek egymásnak. Képek.
Olvass tovább

Emberi jogokat sértett a Story TV

Kategória: Aktuális.

Az Országos Rádió és Televízió Testület az állampolgári jogok országgyűlési biztosának megkeresése nyomán indult eljárásban jogsértőnek minősítette a Story TV "A Nagy lehetőség" című műsorának 2008. szeptember 10-én, 17-én és október 1-én sugárzott adásait. Az ORTT többségi határozata szerint a csatorna a szereplők több szempontból aggályos bemutatásával megsértette a médiatörvény egyes - emberi jogokra vonatkozó - rendelkezéseit. Dr. Majtényi László, az ORTT elnöke különvéleményt fogalmazott meg.
Olvass tovább

Személyi változások szervezeti átalakulás nélkül az MTV-nél

Kategória: Aktuális.

Kósa Somogyi György irányítja a jövőben a Magyar Televízió mindkét csatornáját, miután az m1 Műsorigazgatóságot eddig vezető Pusztay András a jövőben tévéfilmek készítésével foglalkozik az MTV-ben. Az MTV-ben 2003 óta szerkesztő-műsorvezetőként dolgozó Nagy Tünde Kósa Somogyi György helyetteseként folytatja munkáját.
Olvass tovább