Húsz szakembert díjaz a DUE az országos médiából

Kategória: Aktuális.

Húsz egykori tagját díjazza péntek esti gáláján, a Művészetek Palotájában Magyarország második legnagyobb újságírószervezete, a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE). A rendszerváltással egyidős szervezet táboraiban, tanfolyamain és találkozóin több ezer egykori és jelenlegi taggal és diákkal volt kapcsolatban, és két évtized alatt többszáz szakembert adott az országos és helyi professzionális médiának.
Olvass tovább

Várkonyi Attila az MTV Szórakoztató Főszerkesztőség élén

Kategória: Aktuális.

Karrier Várkonyi Attilát kérte fel a Magyar Televízió Szórakoztató Főszerkesztőségének vezetésére Medveczky Balázs ügyvezető alelnök. A Művészetek Palotájának vezérigazgatói tanácsadója, könnyűzenei koncertjeinek rendező-szerkesztője, családi és ifjúsági programjaiért felelős művészeti tanácsadója volt mostanáig Várkonyi Attila (44 éves), aki hétfőtől a Magyar Televízió Szórakoztató Főszerkesztőségét vezeti, Román Pétert váltja.
Olvass tovább

MOB Fair Play diploma a TeleSportnak

Kategória: Aktuális.

A Magyar Televízió sport főszerkesztősége a becsületes játék népszerűsítéséért részesült elismerésben, amelyet a Művészetek Palotájában megrendezett ünnepségen Schulek Csaba az MTV sportfőszerkesztője vett át. A Fair Play diplomát dr. Kamuti Jenő, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke adta át.
Olvass tovább

A Balaton reneszánsza

Kategória: Aktuális.

Egységes régiót, közös idegenforgalmi és kulturális fejlesztési stratégiát tartottak szükségesnek A Balaton reneszánsza címmel megrendezett Heti Válasz-konferencia résztvevői a Művészetek Palotájában. A június 24-i tanácskozáson a magyar tenger idegenforgalmi, gazdasági, kulturális lehetőségei és a tó körüli természet védelme egyaránt szóba került.
Olvass tovább