Egyéves a magyar MTV brand:new

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az MTV az Egyesült Királyságban szintén brand:new címmel folytat tehetséggondozó programot, a magyar verzió koncepcióját viszont a nézői igényeknek megfelelően az MTV hazai munkatársai fejlesztették új tartalomként. A csatorna vezetősége havonta egy fiatal magyar tehetségnek ad lehetőséget a bemutatkozásra, egy hónapon át, naponta többször is láthatják a nézők az épp aktuális MTV brand:new szpotot és a kiválasztott előadó klipjét. Az MTV brand:new programmal novembertől már nem csak a képernyőn, hanem a klubokban is találkozhat a közönség. Novemberben az Analog Music Hallban, a RapCaviar bulisorozat keretein belül lép fel a Mulató Aztékok, mint az első MTV brand:new LIVE. A következő állomás pedig a Dürer
Olvass tovább

Instasztorik segítségével is lehetett szavazni az idei MTV VMA-n

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Vasárnapig lehetett szavazni az MTV Music Video Awards négy kategóriájának jelöltjeire a világ bármely pontjáról. Az új kategóriákat is felvonultató díjátadót augusztus 26-án tartották Newarkban, helyi idő szerint 20 órakor, a műsorvezető pedig a színész és humorista, Sebastian Maniscalco volt. Színpadra lépett többek között Camila Cabello, J Balvin és Shawn Mendes is.
Olvass tovább

A Follow The Flow képviselheti Magyarországot Bilbaóban

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A magyar nézői szavazatok alapján a 2018-as MTV Europe Music Awards hazai győztese a Follow The Flow, így november 4-én ők képviselhetik Magyarországot a nemzetközi díjak átadóján, Bilbaóban. A nagyszabású gálát és az azt megelőző bejelentkezést a vörös szőnyegről a magyar zenecsatorna élőben közvetíti. (BrandTrend)
Olvass tovább