Hajrára csengettek

Kategória: Aktuális.

Választás 2010 A kampány - Stratégia és kommunikáció 2010.11. rész Az utóbbi hetek izgalmait lezárhatjuk, már ha a pártok jelölt és listaállító képességeit tekintjük. A Fidesz, az MSZP és a Jobbik könnyen vette az akadályt. Sőt a Fidesz stratégiai témaként tekintett az ajánlószelvény gyűjtésre. Egyrészről kommunikációs elemmé tette, erőt demonstrált a begyűjtött cédulák számával, másrészt a kispártok számára megnehezítette a szelvénygyűjtést. Ugyan az MDF és az LMP számára megmaradt az esély a parlamentbe jutáshoz.
Olvass tovább

A szocialista vezetők már elfogadják a meghívást a Ma Reggelbe

Kategória: Aktuális.

Tényszerűség, kiegyensúlyozottság, pártatlanság - ennek jegyében várja az MTV minden párt képviselőit, hogy részt vegyenek a fontos közügyeket feldolgozó új reggeli műsorban. Az MTI október 1-én jelentette, hogy az MSZP vezető politikusai addig nem vesznek részt a Ma reggel című műsorában, amíg nem tisztázódik a jogi helyzet a Nap-kelte szerződésének megszüntetése ügyében.
Olvass tovább

Szigetvári Viktor elfogadta a kabinetfőnöki posztot

Kategória: Aktuális.

Szigetvári Viktor korábban Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kommunikációs igazgatója volt helyettes államtitkárként, később Gál J. Zoltánnal és Szekeres Imrével együttműködve kampányigazgatóként irányította az MSZP 2006-os országgyűlési és önkormányzati kampányát.
Olvass tovább

Nyakkendőadó helyett hülyeségadót!

Kategória: Aktuális.

"Az MDF szerint lassan ideje hülyeségadót kivetni az MSZP és a kormány nevetségesebbnél nevetségesebb ötleteinek kitalálóira. Úgy tűnik, csak így lehet megfékezni az internetadóhoz és a nyakkendőadóhoz hasonló értelmetlen és káros javaslatokat. A nyakkendőadó logikája alapján gyakorlatilag mindenre ki lehetne vetni az újabb járulékot, hiszen akár a napszemüvegek, a nyakkendőtűk, vagy a kosztümökön viselt brossok is képviselhetnek komoly kulturális értéket."
Olvass tovább

Nem értékelik nyilvánosan a hazai politikai életet

Kategória: Aktuális.

Levendel Ádámmal és Sterk Péterrel a Szonda Ipsos résztulajdonos igazgatóival alakít új kommunikációs céget Szigetvári Viktor az MSZP december végén távozott kampányigazgatója, Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc kormányfők korábbi kommunikációs vezetője.
Olvass tovább