”The AURA of David Beckham”,

Kategória: Aktuális.

"The AURA of David Beckham", a Motorola legújabb hirdetési kampánya úgy mutatja meg a futballsztárt, ahogy még sose láttuk. Beckham, - aki a világ talán egyik legtöbbet fotózott embere, valamint az angolok és az AC Milan sztárja - különleges módon jelenik és mutatja meg különleges AURA-ját.bepillanthatunk a fotózás kulisszái mögé.
Olvass tovább

Motorola zenerajongók

Kategória: Aktuális.

A Motorola három új, a zenei élvezeteket előtérbe helyező készüléket mutatott be a mobiltelefonos zenerajongók számára. Bár a három új készülék három különböző formavilággal rendelkezik az eltérő stílusigények kielégítése céljából, mindegyik támogatja a GSM-technológiát, és számos funkcióval rendelkezik az élvezetes, mobiltelefonos zenei élmény eléréséhez.
Olvass tovább

Motorola az Irgalmas Rend kórházaiba

Kategória: Aktuális.

Social Branding Vezeték nélküli hálózatot (WLAN-t) szállított a Betegápoló Irgalmas Rend (Order der Barmherzigen Brüder) által Ausztria különböző pontjain működtetett hét kórháznak és két gyógyászai központnak a Motorola, hogy ezzel segítse a betegek adatainak zökkenőmentes rögzítését és kezelését. Az Irgalmas Rend kórházaiban a közeljövőben bevezetik a rádiófrekvenciás azonosítási technológiát (RFID) és az ingyenes internet-hozzáférést is.
Olvass tovább