Újabb GfK Csoport médiapiaci megbízások Közép- és Kelet-Európában

Kategória: Aktuális.

A GfK Csoport Közép- és Kelet-Európában hat új szerződéssel tovább erősítette pozícióit mint médiakutató partner. Mostantól Romániában, Ukrajnában, Fehéroroszországban és Oroszországban számos új közönségmérési adatot szolgáltat.
Olvass tovább

Da Vinci Learning csatorna a T-Home kínálatában

Kategória: Aktuális.

A berlini székhelyű Da Vinci Media és a Magyar Telekom megállapodásának köszönhetően 2010. augusztusától további 350 ezer háztartásban elérhető a Da Vinci Learning, az egész családnak szóló tudományos és oktató csatorna. Mostantól a T-Home előfizetők is nézhetik a Da Vinci Learning műsorát - az analóg kábel platform kivételével valamennyi televíziós platformon, azaz digitális kábeltelevízión, SAT TV-n és IPTV-n fogható a csatorna.
Olvass tovább

A BKF Unesco-tanszék lett

Kategória: Aktuális.

Az UNESCO és az UNITWIN québec-i konferenciáján Közép-Európából elsőként a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolát az UNITWIN hálózat tagjává választották. A kinevezés rangos elismerése a BKF Heller Farkas Turisztikai és Gazdaság Karán végzett turizmus-oktatásnak. Mostantól a Főiskola büszkén viselheti az ezzel járó UNESCO-tanszék címet is.
Olvass tovább

3D a nappaliban

Kategória: Aktuális.

Az olyan bombasiker filmek, mint például az Avatar több millió embert ismertettek meg a 3D fantasztikus világával. Mostantól egyre több és több néző szeretné nappalija kényelmében is ugyanezt az élményt átélni. Egyes elemzők előrejelzése szerint 2015-ig közel 80 millió 3D TV-készüléket értékesítenek - ami igen jelentős szám, tekintve, hogy az első készülékek csak ez év elején kerültek bemutatásra.
Olvass tovább

Közüzemi díjak is kifizethetők mobiltelefonnal

Kategória: Aktuális.

A Pannon, a T-Mobile és az FHB Kereskedelmi Bank együttműködésében működtetett MobilFizetés szolgáltatás mostantól újabb kényelmes fizetési lehetőséget biztosít a szolgáltatásra szerződött ügyfeleknek. Mostantól a MobilFizetés szolgáltatás segítségével a Díjbeszedő Zrt. által kezelt közműszámlák kifizetésére is lehetőség nyílik.
Olvass tovább

A Google közreadja

Kategória: Aktuális.

A Google bejelentette, hogy mindenki számára elérhetővé tette az iGoogle témákhoz kapcsolódó API-t (programozói kezelőfelületet), amellyel saját iGoogle témák készíthetők. Mostantól bárki, aki ért a honlap-szerkesztéshez, létrehozhatja az ízlésének megfelelő iGoogle témát. A felhasználók még jobban személyre szabhatják iGoogle oldalukat a nyitótémákkal, függetlenül attól, hogy azokat ki készítette.
Olvass tovább

Újít a fapadosetterem.hu

Kategória: Aktuális.

Az egy éve indult világújdonságnak számító fapadosetterem.hu online foglalási rendszer a mindennapos étterembe járás népszerűsítését tűzte ki célul. Az alapgondolat az volt, hogy minél előbb rendel valaki a portálon lévő vendéglátóhelyek étlapjáról, annál kisebb lesz számlájának végösszege. Mostantól azok is tudnak foglalni, akik nem tudják eldönteni előre, hogy mit fogyasztanának.
Olvass tovább