Multiszenzoriális ajánlatok

Kategória: Aktuális.

Több évig tartó tárgyalássorozatot követően a magyarországi Mood Media aláírta a régió első olyan megállapodását, ahol az érzékszervi marketing minden elemét együttesen alkalmazzák. A Magyarországon a Relay, Inmedio és Costa Coffee bolthálózatokat üzemeltető Lapker Zrt. legújabb kényelmi üzlet koncepciójához választotta a különleges megoldásokat.
Olvass tovább

Segít a fogyasztók megtartásában a zene

Kategória: Aktuális.

Az elmúlt hónapban a Mood Media több kulcsfontosságú megbízást is kapott, ami az előző állítást igyekszik alátámasztani. 5 budapesti és 5 vidéki Nike üzletben is a Mood Mediát bízták meg a háttérzenei szolgáltatással. A helyszíneken egységes zene szól, mely az arculatnak megfelelően ritmusos, sportos, magasabb ütemszámú dalok válogatását jelenti.
Olvass tovább

Arculatot váltott a Mood Media

Kategória: Aktuális.

A több mint 30 országban tevékenykedő, zenei, vizuális és illatmarketing megoldásokat kínáló érzékszervi marketing ügynökség a nemzetközileg egységes megjelenés és kommunikáció jegyében váltott arculatot. Az elmúlt 12 hónapban a Mood Media teljes marketing csapata és a Categorie1 (www.categorie1.com) holland ügynökség azon dolgozott, hogy kialakítsa az ügynökség mindenben új és egységes arculatát.
Olvass tovább

A zene tudatos használata

Kategória: Aktuális.

A divathoz elengedhetetlenül párosul a zene ezért a Mood Media szolgáltatását igénybevevő ügyfelek közül az egyik legerősebb a ruházati szegmens. Ezt mutatja, hogy az adidas ebben a hónapban promócióra szabottan használja a zenét, a magyar tulajdonban lévő Konkurencia fehérnemű pedig a Mood Media új ügyfelei közé lépett.
Olvass tovább

Európa első multi- szenzoriális projektje

Kategória: Aktuális.

A Leroy Merlin lakberendezési áruház alkalmazta Európában először az érzékszervi marketing minden elemét együttesen. A világ számos országában megtalálható áruház nem csupán a háttérzenei szolgáltatás kivitelezésével bízta meg a spanyolországi Mood Mediát, hanem a vizuális kivitelezéssel és az illatmarketing megvalósításával is.
Olvass tovább

Animált menuboardok

Kategória: Aktuális.

Az AmRest (American Restaurants) Magyarország által üzemeltetett Kentucky Fried Chicken étteremhálózat új egységeinek létesítése és a korábbi éttermek korszerűsítése során, az AmRest kiemelt figyelmet fordít az arculatot nagyban meghatározó audio és vizuális megjelenésre. A KFC éttermek audiovizuális tervezésével és tartalomszolgáltatásával a Mood Media-t bízták meg.
Olvass tovább