Táncsics-díjat kapott a Nők Lapja főszerkesztője

Kategória: Aktuális.

Az egyik legrangosabb szakmai elismerést, a két évtizede alapított Táncsics Mihály díjat vehette át Molnár Gabriella, a Nők Lapja főszerkesztője március 15-e alkalmából. A díjat minden évben a mindenkori kultuszminiszter adja át ünnepélyes keretek között az újságírói teljesítmény elismeréseképpen. Molnár Gabriella idén tizedik éve vezeti a Nők Lapja szerkesztőségét.
Olvass tovább

Új kihívások elé néz Hámori Barbara a Viasat3 programigazgatója

Kategória: Aktuális.

Karrier A Viasat3 csatorna közleménye szerint a Viasat3 a TV6 csatornákat üzemeltető Viasat Hungáriával közös megegyezéssel 2009. április 1-jétől távozik programigazgatói pozíciójából Hámori Barbara programigazgató. A vezető úgy fogalmaz, hogy "eljött az idő új kihívások elé nézni." Távozik Molnár András üzletfejlesztési vezető is.
Olvass tovább

Knézy Jenő az év sportújságírója

Kategória: Aktuális.

A Magyar Labdarúgó Szövetség által kiosztott, az év sportújságírójának járó Molnár Dániel-díjban idén Knézy Jenő, a Duna Televízió Sportszerkesztőségének munkatársa részesült. Az egykori válogatott kosárlabdázó 2006-ban szerződött a műholdas közszolgálati csatornához.
Olvass tovább

Aki nincs velem, az ellenem…?

Kategória: Aktuális.

Kommunikációs Konferencia Piac: Ki, hol, mit, miről, mikor? Aki nincs velem, az ellenem…? Résztvevők: Barna Tamás BrandFestival, Csermely Ákos Media Hungary, Iglódi Csaba Magyar Fogyasztó, Nagy Bálint Országos Reklám- és Marketingkonferencia, Molnár Rita  Symposium.
Olvass tovább

Újabb pláza

Kategória: Aktuális.

Buda legnagyobb bevásárlóközpontja épül a XI. kerületben, a Skála Áruház helyén. Molnár Gyula polgármester az Inforádiónak elmondta, a napokban kötötték meg azt a településrendezési szerződést, amely szerint a befektető több százmillió forinttal járul hozzá a környék kialakításához. Az aláírt településrendezési szerződéssel egy háromnegyed éves folyamat zárult le - számol be az Index. 
Olvass tovább

Volvo C30 designkollekció a Luan by Lucia Divatháztól

Kategória: Aktuális.

Magyarországon egyedülálló designkollekciót mutatott be a Volvo Autó Hungária és a Luan by Lucia Divatház. Az exkluzív és formabontó Volvo C30 négy különleges darabja egy-egy ismert hazai személyiség - Dr. Molnár Tamás, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Ördög Nóra, az RTL-Klub műsorvezetője, Szántó Dávid, a Telesport műsorvezető-riportere, valamint S. Hegyi Lucia, a Luan by Lucia Divatház vezető tervezője - egyéniségére szabottan, egyedileg készült el.
Olvass tovább