Kulcsfontosságú az elkötelezettség a Virgin márka iránt

Kategória: Aktuális.

Virgin Megastores, Virgin Mobile, Virgin Money, Virgin Atlantic - csak néhány üzletága annak a ma több, mint 300 vállalatból és 18 milliárd dolláros forgalmat bonyolító Virgin cégbirodalomnak, melyet egy igazán inspiratív személyiség, Sir Richard Branson álmodott meg. A marketingért felelős Porter Gale azért küzd, hogy a cég legyen a fogyasztói igény-kielégítés bajnoka.
Olvass tovább

Hatalmas a potenciál a kiterjesztett valóságban

Kategória: Aktuális.

A jövő évben a mobilcsatorna működésében kiemelkedő szerepet játszik majd a kiterjesztett valóság (augmented reality) technológia. Shaun Pinney, a Mobile App World igazgatója elmondta, hogy a mobilcsatorna és a kapcsolódó technológia várhatóan továbbra is intenzíven fog fejlődni, így a szakemberek számára nem lesz könnyű lépést tartani.
Olvass tovább

Regionális mobiltelefon értékesítési igazgató érkezett az LG-hez

Kategória: Aktuális.

Karrier Szeptember elejétől Fábry Miklós személyében regionális mobiltelefon értékesítési igazgató erősíti az elektronikai vállalat regionális értékesítési csapatát. Legfőbb feladata a LG Mobile Communications vállalat által a magyar, horvát, bolgár, szerb, bosnyák, albán, macedón, montenegrói és koszovói piacokon történő készülékeladások növelése és új piaci lehetőségek feltárása lesz.
Olvass tovább

13 mobilos cég a Top 100 márka között

Kategória: Kutatás.

A China Mobile maradt a világ legértékesebb mobilszolgáltatója 52,6 milliárd dollár értékű márkanévvel, ezzel a 100-as listán a 8. helyet szerezte meg. Bár a mobilszolgáltatók összértéke 1%-ot esett 2009-hez képest, a szolgáltatók profitáltak a megnövekedett adatforgalomból. A növekedés mögött természetesen az okos telefonok rejlenek.
Olvass tovább

Európa első LG Mobile márkaboltja Budapesten

Kategória: Aktuális.

Az LG Electronics kilenc piacot összefogó magyarországi leányvállalata Budapesten nyitotta meg Európa első LG Mobile márkaboltját. Az üzletet, amely a Mammut II. Bevásárló- és Szórakoztatóközpont második emeletén várja a vásárlóközönséget, ünnepélyes keretek között Kárpáti Zoltán, a vállalat magyarországi GSM értékesítési vezetője nyitotta meg.
Olvass tovább

Telefontöltő gyártót vett a Flextronics

Kategória: Aktuális.

A Gazdasági versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy a Flextronics B. V. megvásárolja a Friwo Mobile Power GmbH részvényeinek 100 százalékát. A Flextronics a Flextronics International Ltd. által irányított vállalkozáscsoport tagja, mely vállalkozás-csoport elektronikai gyártási szolgáltatásokat (a továbbiakban: EMS) kínál a világ egész területére kiterjedően. A Flextronics-csoport részesedése az EMS világméretű forgalmából 10-15 százalék közötti, ezen belül a mobiltelefon-töltők tekintetében nem éri el az 1 százalékot.
Olvass tovább