Hallgatunk Önre online

Kategória: Aktuális.

Horváth Dávid NetMiniszterelnök írása Mint sokan mások, nagyanyám is megkapta a "Hallgatunk Önre" levelet, amelyben Orbán Viktor arra kéri a nyugdíjasokat, hogy a kérdőívet kitöltve mondják el gondjaikat és véleményükkel segítsék a kormány munkáját, jelezzék mit tartanak a kormány legfontosabb munkájának. És tessék egy újabb példa, arra mennyivel olcsóbb, egyszerűbb és gyorsabb lenne minden szempontból, ha mindez elérhető lenne egy Ügyfélkapun vagy erre alkalmasabb online felületen keresztül is. Össze is szedtem pár érvet.
Olvass tovább

A Sanoma is csatlakozott a Médiaunió megakampányához

Kategória: Aktuális.

Az elsősorban üzleti és szórakoztató lapok, illetve az internetes tartalomszolgáltatók piacán aktív médiavállalat közel 50 millió forint értékű felülettel járul hozzá a Médiaunió 2009-es megakampányához. Mint ismeretes, a kampány témája az egyéni felelősségvállalás, mely az egészségmegőrzés, a megelőzés népszerűsítésére fókuszál.
Olvass tovább

Újabb ”Virus Bulletin 100%”

Kategória: Aktuális.

"Mély benyomást keltő keresési sebesség" - A Windows 2008 Server platformon futó VirusBuster for Servers is sikeresen teljesítette a VB100 teszt követelményeit. Mint a korábbi években is többször, a VirusBuster Kft. "VirusBuster for Servers" nevű kártevőellenes megoldása ismét sikeresen vette a "Virus Bulletin 100%" teszt akadályait, és ezzel újabb VB100 díjat nyert készítőinek.
Olvass tovább