Középtávú hamisítás elleni stratégia készül

Kategória: Aktuális.

2011. március 23-án tartotta meg első ülését az újjáalakított Hamisítás Elleni Nemzeti Testület. A Testület elnöke Dr. Répássy Róbert igazságügyért felelős államtitkár, elnökhelyettese pedig Dr. Bendzsel Miklós, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke.
Olvass tovább

Regionális mobiltelefon értékesítési igazgató érkezett az LG-hez

Kategória: Aktuális.

Karrier Szeptember elejétől Fábry Miklós személyében regionális mobiltelefon értékesítési igazgató erősíti az elektronikai vállalat regionális értékesítési csapatát. Legfőbb feladata a LG Mobile Communications vállalat által a magyar, horvát, bolgár, szerb, bosnyák, albán, macedón, montenegrói és koszovói piacokon történő készülékeladások növelése és új piaci lehetőségek feltárása lesz.
Olvass tovább

Tizenhárman

Kategória: Aktuális.

Médiaértesülések szerint tizenhárom pályázat érkezett be a Magyar Televízió elnöki posztjára. A Népszabadság és az MTI úgy tudja: a jelöltek között van Baló György, Szinetár Miklós, Kert Attila hírigazgató, Rudi Zoltán korábbi elnök, az előző körben is indult Havasi János és Székely Ferenc, Zelles Sándor, a Kincstári Vagyoni Igazgatóság korábbi vezetője, Marcsa Attila egyetemi oktató, a szombathelyi körzeti stúdiót vezető Dobrányi Tamás, Feki László és Komlós András rádiós.-írja a vg.hu.
Olvass tovább

Elhunyt Simon Miklós

Kategória: Aktuális.

Elhunyt Simon Miklós, a magyar public relations jelentős alakja, a Noguchi Porter Novelli ügyvezető igazgatója. 1996-ban Budai Edittel, Kőszegi Évával és Szántó Péterrel közösen megalapította a Noguchit, amely kis garázs-cégből öt év alatt magyar piacvezető lett és vezető pr-pozícióját azóta is tartja. Ötvenkét éves volt.
Olvass tovább

Régiót irányító pozíció

Kategória: Aktuális.

Karrier Ostermayer Miklós (42) tölti be 2008. június -tól a BONDUELLE Közép-Kelet Európai régiójának igazgatói pozícióját, és ezzel az első magyar szakember ilyen poszton az európai piacvezető francia cégnél. Az igazgató elsődleges feladata lesz a négy országot – Cseh, Szlovák, Magyar és Szlovén - magában foglaló régió irányítása, a vezető szerep megerősítése, új üzleti lehetőségek kidolgozása, az üzletmenet hosszú távú fejlesztése.
Olvass tovább