A tech szektor legvonzóbb munkahelye a Microsoft Magyarország

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A PWC Magyarország idén negyedik alkalommal mérte fel a magyarok munkahelyválasztási preferenciáit, ezúttal a fiatalok mellett a teljes munkaerőpiac igényeit feltérképezték a szakemberek. A PwC 2020 Legvonzóbb Munkahelye Díj nyertese a technológiai szektorban ezúttal a Microsoft Magyarország lett.
Olvass tovább

Korszakhatárhoz érkeztek a magyar nagyvállalatok

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Tovább nőtt tavaly a felhő ismertsége a magyarországi nagyvállalatok vezetőinek körében, ám még nagyon nagy az olló a valódi használat, és az ismertség között – állapította meg a Microsoft Magyarország és az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) közös kutatása. A felmérés szerint vállalatvezetők kétharmada valós erőfeszítéseket tett az elmúlt egy évben a digitális transzformáció érdekében. (BrandTrend)
Olvass tovább

Új kinevezések a Microsoft Magyarország vezetőségében

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Január elsején Vágány Tamás vette át Hajagos Pétertől a nagyvállalati tanácsadás és támogatás szolgáltatások üzletág vezetését a Microsoft Magyarországnál. A korábbi vezető a közép-kelet európai régió kormányzati szolgáltatások értékesítési igazgatójaként régiós pozícióba lépett elő. A vállalat vezetőségének szintén új tagja Németh Zsolt, aki április eleje óta vezeti a Partnerhálózatért felelős üzletágat. (BrandTrend)
Olvass tovább