Működésképtelenné teheti a kuratóriumi többség az MTV-t

Kategória: Aktuális.

"Megdöbbentő. Nézők millióinak arculcsapása, és az őket szolgáló Magyar Televízió dolgozóinak egzisztenciáját súlyosan veszélybe sodró döntés." Ezekkel a szavakkal kommentálta Medveczky Balázs, az MTV ügyvezető alelnöke a menedzsment péntek délutáni válságtanácskozásán, hogy a Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumi elnöksége ismét nem engedélyezte a 2,45 milliárd forintos beruházási hitel felvételét, noha korábban a testület támogatta a kölcsönfelvételi közbeszerzési eljárás elindítását.
Olvass tovább

Medveczky Balázs szerint az mondjon le, aki jogsértő

Kategória: Aktuális.

A Magyar Narancs-ban Kozák Márton, az MTV Közalapítvány elnökségének "a régi SZDSZ által jelölt tagja" Az ember, aki eltévesztette a házszámot címmel kétoldalas publicisztikát tett közzé. A Magyar Távirati Iroda által is kivonatolt írás lemondásra szólítja fel a köztelevízió vezetőjét, amire Medveczky Balázs, a Magyar Televízió ügyvezető alelnöke az alábbiakkal kíván reagálni.
Olvass tovább

Túl a negyedik nyereséges évén az MTV

Kategória: Aktuális.

"A bevételeket és a kiadásokat továbbra is egyensúlyban kell tartani. Ez prioritás marad a gazdálkodásban, hogy folytathassuk egy modern, európai szinten is jegyzett közösségi médiavállalat felépítését" - mondta tévés vezetőknek Medveczky Balázs ügyvezető alelnök, miután az MTV Közalapítvány nagykuratóriuma elfogadta a közszolgálati médiavállalat beszámolóját a 2008. évi gazdálkodásról.
Olvass tovább

Várkonyi Attila az MTV Szórakoztató Főszerkesztőség élén

Kategória: Aktuális.

Karrier Várkonyi Attilát kérte fel a Magyar Televízió Szórakoztató Főszerkesztőségének vezetésére Medveczky Balázs ügyvezető alelnök. A Művészetek Palotájának vezérigazgatói tanácsadója, könnyűzenei koncertjeinek rendező-szerkesztője, családi és ifjúsági programjaiért felelős művészeti tanácsadója volt mostanáig Várkonyi Attila (44 éves), aki hétfőtől a Magyar Televízió Szórakoztató Főszerkesztőségét vezeti, Román Pétert váltja.
Olvass tovább

Bednárik Imre az MTV új hírigazgatója

Kategória: Aktuális.

Karrier Hírigazgatóként folytatja pályafutását a Magyar Televízióban Bednárik Imre. Kinevezéséről Medveczky Balázs ügyvezető alelnök döntött, aki megköszönte Kert Attila eddigi hírigazgató munkáját, és új feladattal bízta meg a tévés szakembert.  A posztot két és fél éve betöltő Kert Attila a jövőben új műsorformátumok kidolgozásával és régiek megújításával foglalkozik.
Olvass tovább