A Ringier a Hírszerző.hu-t az Adaptive Media a Népszabadság Online-t értékesíti

Kategória: Aktuális.

A Hírszerző csoport látogatottsága mostantól a Ringier csoporthoz adódik hozzá a Medián Webauditon. A továbbiakban a Hírszerző promóciót kap a Ringier online portfólión, valamint tartalmi együttműködés kialakítására is lehetőség nyílik. A Népszabadság Online médiaügynökségek felé történő értékesítését 2010-től az Adaptive Media Sales House végzi.  Az ügynökséget meghívásos tenderen választotta ki a Népszabadság Zrt. vezetése.
Olvass tovább

A közvélemény politikai alkut és korrupciót sejt

Kategória: Aktuális.

A közvélemény elégedetlen a kereskedelmirádió-pályázattal, a többség politikai alkut és korrupciót sejt a háttérben a szakmai szempontok helyett. Két héttel az utolsó adások előtt a közvélemény túlnyomó része - kilenctizede - hallott róla, hogy megszűnik a Danubius és a Sláger Rádió. - többek között ez derül ki a Medián november 5-én, 1000 fő telefonos megkérdezésével készült országosan reprezentatív felméréséből.
Olvass tovább

Dundika duplázott

Kategória: Aktuális.

A Blikk internetes változata az elmúlt egy évben közel megkétszerezte látogatottságát. A Medián Webaudit adatai szerint 2007 decemberében, egy átlagos hétköznapon 64 639 egyedi látogató kereste fel a Blikk.hu oldalait, 2008 decemberében viszont 123 382, ami 92%-os bővülést jelent.
Olvass tovább

Közös termékkel a GfK és a Medián

Kategória: Kutatás.

Az újonnan bevezetett webAUDIENCE termékcsalád négy pillére teljes körű megoldást kínál az online közönségmérésre, illetve médiatervezésre. A Medián által korábban kifejlesztett webAUDIT és webRATE rendszerbe most új elemként kapcsolódott be a GfK Hungária által nyújtott információkat szolgáltató webPROFILE kiegészítve a webPANEL szoftveres paneljének adataival.
Olvass tovább