Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald’s

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában, a mai napon nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. A beruházás mintegy 500 millió forintból valósult meg. Az idén 30 éves étteremlánc a „Jövő Élménye” éttermi koncepcióval tervezte meg az éttermet, így a vendégek már – a fővároson kívül elsőként Gyöngyösön – érintőképernyős kioszkokon adhatják le rendelésüket, és választhatják az asztalnál történő kiszolgálást is. (BrandTrend)
Olvass tovább

Bővíti Happy Meal menüjét a McDonald’s

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az idén 30. évfordulóját ünneplő hazai hálózat ezúttal a gyerekek és a családok számára készült születésnapi ajándékkal. Mostantól az eddig három elemet tartalmazó Happy Meal menü egy negyedik elemmel, gyümölcspürével is bővül. A népszerű hazai gyümölcspüré C és D vitaminokban gazdag, és 100%-ban természetes összetevőkből, gondosan válogatott gyümölcsökből, tartósítószer és aromák nélkül készül. A kezdeményezés a McDonald’s nemzetközi központja által év elején bejelentett stratégiai célokkal összhangban a gyermekek változatos és kiegyensúlyozott táplálkozásához, valamint a gyümölcs fogyasztás népszerűsítéséhez kíván hozzájárulni. (BrandTrend)
Olvass tovább

Magyar a McDonald’s „Oscar-díjasai” között

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A legjobb étteremvezetőknek járó Ray Kroc díj után a McDonald’s bejelentette az idei Presidents’ Award díjazottjait is. A vállalati kollégák legjobbjainak járó díj nyerteseinek szűk csapatába idén Papp Zoltán ellátási hálózatért felelős szenior osztályvezetőt választották be. A vállalathoz több mint 21 éve, friss diplomásként csatlakozó szakember szerint a kollégák, és az általuk teremtett jó légkör miatt számít igazán jó munkahelynek a McDonald’s. (BrandTrend)
Olvass tovább