Tévékampányt indít a T-Home

Kategória: Aktuális.

A "Mintha ott lennél" kreatív főüzenet köré épülő tévékampányt a McCann Erickson Budapest, online megjelenését a Grey Budapest ügynökség készítette. A kampány célja, hogy a T-Home által nyújtott tévészolgáltatásokon (IPTV, Sat TV és Kábel TV) keresztül bárki megismerhesse a tévészolgáltatások legújabb generációját.
Olvass tovább

Új tartalomért felelős igazgatót nevezett ki a Turner Broadcasting

Kategória: Aktuális.

Karrier A Turner Broadcasting új, tartalomért felelős igazgatót nevezett ki Tina McCann személyében. Hat hónapra szóló kinevezése alatt az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régióban a Turner Cartoon Network, Boomerang és Cartoonito márkáinak átfogó, fejlesztési és akvizíciós tevékenységét irányítja. Ezen túl a központi kreatív csapat és a franchise igazgatóság munkáját is vezeti.
Olvass tovább

”Együtt igazi otthont teremtünk”

Kategória: Aktuális.

Az április 15-én elindult, McCann Erickson Budapest ügynökség által készített T-Home kampány az "Együtt igazi otthont teremtünk" kreatív főüzenet köré épül. A filmet a dán Kasper Barfoed készítette, aki korábban a T-Home Sat TV bevezető "mézeskalács házas", valamint a tévéfókuszú "hóemberes" tripleplay filmet rendezte.
Olvass tovább