45 pályamű az EFFIE döntőben

Kategória: Aktuális.

A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége 2010-ben kilencedik alkalommal rendezi meg a nemzetközi és hazai marketing-kommunikációs szakma legrangosabb, a hatékony reklámozásról szóló versenyét,  az EFFIE-t. A zsűritagok munkájának eredményeképpen 45 pályamű jutott döntőbe.
Olvass tovább

A Republic Group-nál az M&M’ és a Bang&Olufsen

Kategória: Aktuális.

A Republic Group került ki az egyik győztesként a Mars által meghirdetett M&M's tenderből, mely a márka 2010-es BTL kommunikációjára szól. A Republic Group kezdett el dolgozni a Bang&Olufsen Magyarországi megjelenésein is, melynek termékei jól felismerhetők az egyszerű vonalvezetésből, az extra magas minőségről, a tökéletes high end hangzásról, illetve a nagyon magas árukról.
Olvass tovább

A Cetebe a Platina Effie díjas

Kategória: Aktuális.

A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége 2009-ben már nyolcadik alkalommal rendezte meg a nemzetközi és hazai marketingkommunikációs szakma legrangosabb, a hatékony reklámozásról szóló versenyét,  az EFFIE-t. Az EFFIE díj a marketing és kommunikációs szakma egyik világszerte legkiemelkedőbb elismerése.
Olvass tovább

Erős márkákkal könnyebb a túlélés

Kategória: Aktuális.

A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége 2009-ben már nyolcadik alkalommal rendezi meg a nemzetközi és hazai marketingkommunikációs szakma legrangosabb, a hatékony reklámozásról szóló versenyét,  az EFFIE-t. Az EFFIE díj a marketing és kommunikációs szakma egyik világszerte legkiemelkedőbb elismerése, amelyet a New York-i Amerikai Marketing Szövetség (New York AMA) alapított 1968-ban.
Olvass tovább