A Pleon Live PR lett az Imation ügynöksége

Kategória: Aktuális.

Januártól a Pleon Live PR lett az Imation magyarországi PR-ügynöksége. Az amerikai székhelyű vállalat a világ egyik vezető, adathordozókat gyártó vállalata, amely az Imation, a TDK, a Memorex és XtremeMac márkákat forgalmazza. A Live PR feladata elsősorban a sajtókapcsolatok kezelése és a vállalat marketingtevékenységének PR-támogatása.
Olvass tovább

LUKOIL lesz a JET benzinkutakból

Kategória: Aktuális.

Az orosz olajipari cég Magyarországon kívül Belgiumban, Csehországban, Lengyelországban, Luxemburgban és Szlovákiában vette át a JET töltőállomások üzemeltetését, és mind a hat országban átfogó PR kampányt indított. A megvásárlással és a töltőállomások új dizájnjának kialakításával kapcsolatban a PR-kommunikációs munkát a Live PR végzi.
Olvass tovább

PR támogatás a marketingnek

Kategória: Aktuális.

Júliustól a Pleon Live PR lett a British Airways magyarországi PR-ügynöksége. A légitársaság, amely korábban a Premiercommal dolgozott együtt, tenderen választotta ki új partnerét. Az új ügynökség feladata elsősorban a sajtókapcsolatok kezelése és a brit légiforgalmi vállalat marketingtevékenységének PR-támogatása.
Olvass tovább

Minden idők legnagyobb zenei eseménye

Kategória: Aktuális.

Az amerikai New Jersey állambeli East Rutherfordban és a Rio de Janeirói Copacabana strandon tartott koncertekkel véget ért közép-európai idő szerint vasárnap hajnalban a klímaváltozás ellen meghirdetett Live Earth világkoncert-sorozat. A 24 órás esemény-sorozatot, amelynek fő támogatója a globális felmelegedést a nemzetközi politika figyelmébe ajánló Al Gore egykori amerikai alelnök volt, szombaton reggel kezdték el Sydney-ben.
Olvass tovább