Kik és hogyan menedzselik a kultúrát?

Kategória: Aktuális.

dr. Baán László által igazgatott Szépművészeti Múzeum 2007-ben bekerült a világ ötven leglátogatottabb intézménye közé, az ugyanitt rendezett Van Gogh - kiállítás kategóriájában a világ negyedik legnépszerűbb tárlata volt. Idén Európa kulturális fővárosaként debütáltunk a világ előtt, bemutatva országunk színes kultúráját, több száz előadással, rendezvénnyel várjuk a turistákat.
Olvass tovább

A T-Home és a T-Mobile bemutatja: Katy Perry koncert Budapesten

Kategória: Aktuális.

2010. október 1-én, a Papp László Budapest Sportarénában lép fel Katy Perry, korunk egyik legismertebb fiatal amerikai popsztárja. Úgy tűnik, mintha az élete az újságok címlapján zajlana, de Katy folyamatosan emlékeztet rá, hogy igazi lénye a dalaiban van. "Ha bármikor tudni akarod, hogy gondolkodom valamiről, miben hiszek, hogyan érzek, csak figyelj a dalszövegeimre."
Olvass tovább

Urbán Erika a műfogsorrögzítő új arca

Kategória: Aktuális.

Urbán Erika színművésznő, Kabos László komikus-színész egykori párja lett a Corega Ízmentes műfogsorrögzítőkrém reklámarca 2010-ben. A felmérések szerint Magyarországon körülbelül egymillió embernek van kivehető protézise, ez a szám az elmúlt években folyamatosan nőtt. Az új tévéreklám 2010. január-tól látható és egész évben vetíteni fogják a nagyobb televíziók.
Olvass tovább

Nemzetközi tiltakozás a köztévé ellehetetlenítése miatt

Kategória: Aktuális.

A világválság miatt több közmédiumnak kell ugyan gazdasági nehézségekkel szembenéznie, de az a jelentős megszorítás, amivel a Magyar Televízió kényszerül szembesülni jövőre, messze túlmutat azon, ami pénzügyi szempontból indokolható lenne. Egyebek között erre hívja fel a figyelmet az a levél, amelyet Sólyom László köztársasági elnöknek és Bajnai Gordon miniszterelnöknek küldött az Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének (EBU) két legfelső vezetője.
Olvass tovább