Nemzetközi elismerésben részesültek az Origo tv-csatornái

Kategória: Aktuális.

Az OzoneNetwork időjárás-jelentését felhasználva mutatta be legmodernebb technológiáját az izraeli székhelyű Orad Hi-Tec Systems, a virtuális televíziós technológiában vezető gyártó cég. Tette mindezt a Las Vegas-i NAB Show-n, a világ legnagyobb televíziós vásárán, ahol a legkorszerűbb technológiákat, illetve médiamegoldásokat mutatják be - több mint 80 éve.
Olvass tovább

Történelmi mérföldkő a mobil forgalomban

Kategória: Aktuális.

Az Ericsson bejelentette a Las Vegas-i CTIA Wireless 2010 Kongresszuson, hogy 2009 decemberében globális szinten a mobil adatforgalom meghaladta a hangátviteli forgalmat. Az adatforgalom növekedése hozzájárul a mobilszolgáltatók bevételének növekedéséhez, ahogy egyre több fogyasztó használja az olyan adatforgalom-generáló eszközöket, mint például az okostelefonok vagy személyi számítógépek. A mobil adatforgalom növekedésével a mobil szélessávú kapcsolat ugyanolyan személyessé válik, mint a mobiltelefon.
Olvass tovább

Rangos fesztiváldíjat kapott a Fókusz riportere

Kategória: Aktuális.

Szalai Anett saját, rákkal folytatott küzdelmét rögzítette dokumentumfilmre, amelyet ez évben beneveztek a Las Vegas-i fesztiválra, ahol a Mellbevágót a 2009-es év különdíjával jutalmazták. Szalai Anett Mellbevágó című díjnyertes filmjének megvalósulásában az Egészség Hídja Összefogás Egyesület segített,  a Mol és Raiffeisen Bank anyagi támogatásával.
Olvass tovább