Első magyarországi adatbiztosítás a Flash Doktor

Kategória: Aktuális.

Piacra került, és január 1-től már megköthető az utazási irodákban és az interneten a KÜRT Zrt. és az Európai Utazási Biztosító Zrt. együttműködésével megvalósított első magyarországi adatbiztosítás, a Flash Doktor. A biztosítás flash típusú adathordozón tárolt adataink elvesztése esetén mentesít bennünket pár száz forint biztosítási díj ellenében az adatmentés több tízezer forintos költségétől.
Olvass tovább

KÜRT Akadémia: intellektuális kalandtúra

Kategória: Aktuális.

Elismert és a maguk területén kiemelkedően sikeres oktatók és üzletemberek fogtak össze, hogy létrehozzanak egy friss és izgalmas tananyaggal felálló oktatási intézményt, a KÜRT Akadémiát. A KÜRT csoport részeként működő Akadémia célja olyan képzések megvalósítása, amelyek hiánypótlóak üzleti és informatikai területen egyaránt.
Olvass tovább

Jogszabályi és szabványi megfelelőség

Kategória: Aktuális.

A KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. a Complex Kiadóval együttműködve – az információbiztonsági jogszabályok és szabványok alkalmazásának megkönnyítése érdekében - új szolgáltatásokkal bővítette a www.itjog.hu internetes portált. A fejlesztők reményei szerint a portálon bármely iparág, bármely szereplője hasznos és testreszabható információt talál minden olyan hatályos jogszabállyal és biztonsági szabvánnyal kapcsolatban, amely kötelezettséget vagy ajánlást tartogat vállalata számára.
Olvass tovább

Lehallgatás és adatlopás ellen

Kategória: Aktuális.

A közelmúltban történt kémbotrányokra és a rejtett kémprogramok elhárítására megnövekedett igényre reagálva  a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kidolgozta lehallgatás- és adatlopás-védelmi csomagját. Az adatok védelmét, a fenyegetettségek elleni felkészülést, illetve a támadások kivédését szolgáló, hét elemből álló szolgáltatás-együttes mindazon gazdálkodó szervezetek számára megoldást nyújt, amelyek bizalmas információikat, adataikat biztonságban szeretnék tudni.
Olvass tovább