Fokozatos analóg lekapcsolást tervez az NHH

Kategória: Aktuális.

"Kik a nyertesei az analóg lekapcsolásnak?" címmel tartott előadást dr. Rozgonyi Krisztina, a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) elnöke kedden a Média Hungary konferencián. Az NHH elnöke beszámolt a digitális átállás folyamatának jelenlegi helyzetéről, vázolta a hátralévő feladatokat és ismertette, hogy a hatóság fokozatosan, összehangolt menetrend alapján akarja 2011 végéig lekapcsolni a magyarországi analóg földfelszíni sugárzást.
Olvass tovább

Bombera Krisztina hazahozatalával is takarékoskodik az MTV

Kategória: Aktuális.

Januártól a közszolgálati televízió budapesti központjában folytatja munkáját Bombera Krisztina. Az Európai Unió fővárosából, Brüsszelből Vígh Zoltán továbbra is tudósít. Bombera Krisztina 2007 szeptembere óta vezette a Magyar Televízió tengerentúli irodáját. Ez alatt rendszeresen tudósította az Amerikai Egyesült Államokból az MTV hírműsorait, több mint 1000 percben készített beszámolókat, interjúkat, és több mint 100-szor jelentkezett élőben.
Olvass tovább

Racionalizálják a Pesti Est és az Est Online működését

Kategória: Aktuális.

Összevonták a Pesti Estet és az Est Online-t, hogy racionalizálják a cég működését, mondta az Index-nek a kiadó vezetője, Kádár Tamás. A lépés következtében távozott a nyomtatott változat eddigi főszerkeszője, Darányi András. Az új főszerkesztő a netes változatot vezető Viszmeg Krisztina lesz. Kádár elmondta, hogy a print és az online összevonását nem a válság kényszerítette rájuk.
Olvass tovább