Megkísérelték ellehetetleníteni a Média Hungary konferenciát

Kategória: Aktuális.

Miközben a jövő heti Media Hungary konferenciára minden eddiginél többen, 1200-an jelentkeztek, a konferenciát válogatott eszközökkel igyekszik valaki ellehetetleníteni, ezért a rendezvény 13 év után az idén új helyszínre költözik. Csermely Ákos, az idén 15. évfordulóját ünneplő Media Hungary szervezője elmondta, hogy nem hagyja magát megfélemlíteni, és a konferenciát változatlan tartalommal és résztvevői körrel, a balatonfüredi "Balaton" Szabadidő és Konferencia Központban tartja meg.
Olvass tovább

A Ricoh tovább fejleszt Japánban

Kategória: Aktuális.

A Ricoh Company 24 billió jenes befektetéssel, új épülettel bővíti Japánban működő Technológiai Központját. Az új létesítmény a meglévőkön túl számos új részleg befogadását teszi lehetővé, valamint növeli a Ricoh fejlesztési kapacitását. Az Ebina Cityben található Ricoh Technológiai Központban 2008 augusztusában kezdődik az építkezés, a 23 emeletes, 57.000 m2-es létesítmény a tervek szerint 2010 augusztusára készül el.
Olvass tovább

Reklámzabálók Éjszakája 2007

Kategória: Aktuális.

Ebben az évben ismét lesz Reklámzabálók turné 2007 november 24-én a Kongresszusi Központban. Az EGZO Media, a Reklámzabálók jogtulajdonosa és főszervezője az idén minden eddiginél nagyobb média- és marketingmixet, kreatívabb megoldásokat alkalmaz a Reklámzabálók Éjszakája 2007 turné kommunikációja során.
Olvass tovább