A kkv-knak is a nagyvállalati technológiákat kell alkalmazniuk

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A vásárlóknak ma már nem elég a jó termék vagy szolgáltatás, élményt is akarnak. A pozitív vagy negatív ügyfélélmény hatása pedig messze túlmutat egyetlen vásárláson. Az ügyfelek egy rossz tapasztalat után elfordulhatnak a cégtől, néhány kellemetlen ügyfélélmény pedig a vevőkör akár 60 százalékának elvesztését is okozhatja – derül ki az Avaya felméréséből. A teljes ügyfélélmény biztosításához a kkv-knak is a nagyvállalati technológiákat kell alkalmazniuk, és ezek ma már elérhetők nagyobb beruházások nélkül is.
Olvass tovább

Év végi hajrára biztatja a kkv-kat a Telekom

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Év végi hajrára biztatja a kkv-kat a Telekom, amelynek során arra hívja fel a figyelmet, hogy már kis digitális fejlesztésekkel is eredményeket és pozitív változást érhet el egy kis- és közepes vállalkozás.   A december végéig tartó időszakban rendkívül sok teendő és feszített tempó vár a vállalkozásokra. A kihívások teljesítéséhez nyújt segítséget számukra  a Telekom azért, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki az év végéig hátralévő bő száz napból.
Olvass tovább

A Generali 250 millió forintos kerettel támogatja az egészségügyi KKV-kat

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A koronavírus-járványban számos ágazat került nehéz helyzetbe, és sajnos egyelőre a vírus gazdasági hatásai még nem teljesen ismertek. Magyarországon a KKV szektor az egyik leginkább kitett a járvány hatásainak. A Generali a járványhelyzet gazdasági hatásainak enyhítésére 250 millió forintos támogatási kerettel igyekszik segíteni az egészségügyi magánpraxisokat.
Olvass tovább

Új monokróm nyomtatók a Xeroxtól

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Napjainkban a kis- és középvállalkozásoknak olyan hatékony nyomtatási megoldásokra van szükségük, amelyek segítségével maximalizálható a termelékenység, csökkenthetők a költségek és egyszerűsíthetők a napi munkafolyamatok. A Xerox a B1022 / B1025 többfunkciós MFP nyomtatói ezekre a mindennapi feladatokra kínálnak megoldást. (BrandTrend)
Olvass tovább