Király Utca – Design Utca

Kategória: Aktuális.

A Király utca design üzletei ismét összefognak, hogy immáron második alkalommal  megrendezzék november 14.-én a Király Utca-Design Utca ősz-Tél 2009  című eseményt. Az összefogásban résztvevők a szombati  egész napos nyitva tartás mellett, az őszi-téli kollekciók bemutatását tartják elsődlegesnek. A  közreműködő üzletek köre a nyárhoz képest bővült, felismerve az összefogás és a közös megjelenés előnyeit.
Olvass tovább

Együttműködés az újságírás oktatásban

Kategória: Aktuális.

A Népszabadság Ringier Oktatási Alapítvány és a Zsigmond Király Főiskola közös képzéseket indítanak a 2009-2010-es tanév második félévétől. A megállapodás keretében, a jövőben, mind a nyomtatott, mind az elektronikus újságírás területén, a politikai-, sport-, magazin és minőségi bulvár- szakújságírói képzésekben vesz részt a Népszabadság Ringier Oktatási Alapítvány.
Olvass tovább

Design üzletek összefogása

Kategória: Aktuális.

A Budapest VI. kerület Király utca design üzleteinek összefogásával július 30-án  első alkalommal kerül megrendezésre a Király Design Nyár 2009 című esemény. Az összefogásban résztvevők a hosszított nyitva tartás mellett különböző programokat kínálnak üzleteikben, melyeket úgy alakítottak ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára vonzó eseményeket.
Olvass tovább

Nem egyetem a magánegyetem

Kategória: Aktuális.

Megtévesztette a fogyasztókat a Miskolci Bölcsész Egyesület Nagy Lajos Király Magánegyeteme - állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). Az intézmény neve, továbbá az általa használt dokumentumok egyes megjelölései ugyanis azt sugallták, hogy felsőoktatási intézményről van szó, holott az államilag elismert végzettséget nem biztosít.
Olvass tovább

Posztgraduális (Sztár)Bankdiploma

Kategória: Aktuális.

Idén először két osztályt indít a Bankárképző Magyarország legjobb bankdiplomájának megszerzéséért. A szeptemberben induló képzés különlegessége, hogy a Bankárképző két sztárbankárt, Felcsuti Pétert(a Raiffeisen Bank vezérigazgatója, a Bankszövetség elnöke, 2007-ben év bankára) és Király Júliát(a Magyar Nemzeti Bank alelnöke) kért fel osztályfőnököknek. Így a kétéves, kis létszámú csoportokban zajló oktató-konzultációs programban a hallgatók első kézből, a legnevesebb magyarországi szakemberektől sajátíthatják el a modern pénzügy és a bankszakma elméleti és gyakorlati ismereteit.
Olvass tovább

FASHION TREND Hozd magad divatba!

Kategória: Aktuális.

2008. április 25.-27.-én rendezik meg FASHION TREND  néven a hazai divatvilág egyik legnagyobb kiállítását a VAM Design Center-ben (1061 Bp. Király utca 26.). A rendezvény a magyar divatszakma és szépségipar olyan közös bemutatója, kiállítása és workshopja lesz, amely eddig hiányzott a hazai palettáról. Mintául a milánói vagy párizsi divathét szolgál. A két és fél napos rendezvényre napi 2500-3000 látogatót várnak a szervezők.
Olvass tovább