Budapest, mint világváros kulturális kínálatát megismertetni

Kategória: Aktuális.

Idén minden eddiginél több, közel 60 nemzetközi újságíró érkezik a magyar fővárosba, hogy megismerkedjen a 2009-es Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) programkínálatával, a Magyar Turizmus Zrt. és a Budapesti Fesztiválközpont Kht. együttműködésében megvalósuló tanulmányút keretében.
Olvass tovább

Magyar Minőség Háza díjat kapott

Kategória: Aktuális.

Ezúttal a Magyar Minőség Háza Díjat, illetve a Magyar Minőség eOktatás Díjat kapta meg az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. által üzemeltetett Sulinet Digitális Tudásbázis (SDT) - mely már az ötödik az elismerések sorában. A "Sulinet eTanulás Módszertani és Kompetencia Központ" (röviden: eSulinet Központ) új szervezeti keretekben, az eddigi feladatkört és célcsoportot kibővítve végez IKT kompetenciafejlesztést a magyar oktatási rendszerben.
Olvass tovább

„Kiváló Európai Desztinációk”

Kategória: Aktuális.

2008. május 8-án, zárókonferencia keretében szakmai Döntőbizottság választotta ki az Európai Bizottság által kiírt "Kiváló Európai Desztinációk" magyarországi pályázatának győztesét. A „Magyarország legjobb, élő hagyományokat őrző desztinációja" címet a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Kht., "Hortobágy, a pásztorok földje” című pályaműve nyerte el. Az Európai Bizottság 2007-ben második alkalommal írt ki pályázatot az ún. ,"European Destinations of Excellence", azaz a ,"Kiváló Európai Desztinációk" témában.
Olvass tovább

Cél a magyar gazdaság erősítése

Kategória: Aktuális.

Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Turisztikai Szakállamtitkársága, a Magyar Turizmus Zrt. és a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. (ITD Hungary) vezetői tárgyalást folytattak a két szervezet együttműködésének szorosabbra fűzéséről és még az idei évben sor kerül egy együttműködési megállapodás aláírására.
Olvass tovább

Bormarketing vita

Kategória: Aktuális.

A borász szakma és az agrártárca megállapodása értelmében literenként nyolc forint jut bormarketingre és ellenőrzésre. A pénz hatvan százalékát egy héttagú testület költheti el, amelynek hat tagját a borász szakma delegálhatja. Pontosabban a Magyar Bormarketing Kht. - több borász amiatt aggódik, hogy a kht. által jelölt személyek között csak borászok lesznek, marketinges és pénzügyi szakemberek nem.- írja az Index.
Olvass tovább

PR Oscar – Noguchi Porter Novelli

Kategória: Aktuális.

  Az IPRA (International PR Association), Nemzetközi PR Szövetség nyilvánosságra hozta a 2007 Golden World Award (GWA) nyerteseit. Az IPRA által különlegesen kiemelkedő kampánynak 5 akció minősült, melyek között szerepel az ÖKO-Pannon Kht. szelektív hulladékgyűjtést népszerűsítő kampánya is. Az ügynökség részéről a projektvezetők Takách Zsuzsanna, ügyféligazgató, aki a lakossági kommunikációért felel, illetve Vágvölgyi Mihály Kormányzati kapcsolatok igazgatója, aki a Zöld Parlament programot irányította.
Olvass tovább