Gyárfás perli az MTV-t

Kategória: Aktuális.

Beperelte a Magyar Televíziót a szerződésbontás miatt a Napkeltét gyártó cég - közölte az ügyben az St. Plusz Kft.-t képviselő Bánáti János ügyvéd hétfőn. Annak kimondását kérik, hogy a 2010 végéig szóló szerződés érvényes és fennáll, valamint azt kezdeményezik, hogy a bíróság kötelezze a műsorok átvételére az MTV-t. Jogi lépésekre készül a Magyar Televízió is.
Olvass tovább

Avantgarde kreatív kerozin az easyJet-nek

Kategória: Aktuális.

Az easyJet az Avantgarde Consumer Communications Kft-t választotta média kapcsolatainak kezelésére és digitális PR feladatainak ellátására. Az Avantgarde a fő hangsúlyt a légitársaság ismertségének és imázsának magyar médiában való erősítésére kívánja helyezni, az easyJet-et, mint a magyar utazó közönség legjobb választását kívánja bemutatni.
Olvass tovább

Az NHH 10 millió forintra bírságolta a DIGI-t

Kategória: Aktuális.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) 10 millió forintra bírságolta a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft-t, mert a társaság Miskolcon úgy hirdette szélessávúinternet-csomagjait, hogy a fogyasztókat nem tájékoztatta a garantált le- és feltöltési sebességről, csak a legmagasabb elméleti maximum értékeket szerepeltette.
Olvass tovább

Superbrands márkaérték kutatás

Kategória: Kutatás.

A Superbrands Magyarország idén - a nemzetközi szinten már megalapozott együttműködést követendő -, a Nielsen Piackutató Kft-t bízza meg a Programban résztvevő brandek számára készítendő márkaérték kutatás elkészítésével. A felmérés a 2009-es Superbrands Programban résztvevő márkákat kutatva, összehasonlítja azokat az adott ágazatban szereplő más brandekkel, továbbá az összes vizsgált márkával.
Olvass tovább

Mellnövelő, mellfeszesítő hatásért 16 millió bírság

Kategória: Aktuális.

Nem tett közzé helyreigazítást és a rá kirótt bírságot sem fizette be a Biovit Pharma Kft., ezért a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) újabb büntetést szabott ki a vállalkozásra. Az versenyhatóság a Biovit Pharma Kft-t a magatartás további tanúsításától eltiltotta, valamint 16 millió forint bírságot is kiszabott.
Olvass tovább

Napi 20 ezer forint a bírság

Kategória: Aktuális.

Fogyasztók megtévesztése miatt tavaly októberben összesen 38 millió forintra bírságolta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Direct Best Sellers s.r.o.-t és a DBS Magyarország Kft-t. A versenyhatóság előírta, hogy a két cég tegyen közzé helyreigazításokat azokban a lapokban, ahol a megtévesztő reklámok megjelentek. Ennek a kötelezettségének a két cég nem tett eleget. 
Olvass tovább