Visegrádi a közösségi médiában

Kategória: Aktuális.

A Visegrádi Ásványvíz elkezdte tudatosan, aktívan használni a közösségi médiát, mely segítségével jobban meg kívánja ismerni fogyasztóit - mondta Solymos János, a Visegrádit tulajdonló Pet-Pack Kft. ügyvezető igazgatója. A cég saját Facebook-oldalt, valamint Twitter és YouTube csatornát indított útjára.
Olvass tovább

Balázs Béla-díjat kapott a TV2 operatőre

Kategória: Aktuális.

Balázs Béla-díjat kapott Bodrossy János, a TV2 operatőre. Az elismerést a mozgókép területén kifejtett kiemelkedő alkotói, valamint művészi és tudományos tevékenységéért vehette át március 14-én. Bodrossy János 13 éve, vagyis a TV2 indulásától kezdve dolgozik a csatornánál - más műsorok mellett a Tényekben és a Naplóban is.
Olvass tovább

Együtt a legális dm-adathasználatért

Kategória: Aktuális.

Közösen lép fel az illegális adathasználat ellen a direkt marketing területén a piac egyik vezető adatszolgáltató vállalata, a TeleData Kft. és Magyarország vezető nyelviskolája a Company Success Kft. Bartók János, a TeleData ügyvezető igazgatója elmondta: "A közös fellépés azért is nagyon fontos számunkra, mert az szeretnénk, ha minél kevesebb illegális adatfelhasználó működne az éves szinten mintegy 35 milliárd forint forgalmú direkt marketing piacon."
Olvass tovább

Január 18-tól a NeoFM-en lesz hallható a Bumeráng

Kategória: Aktuális.

Szerződést írt alá a NeoFM és a Bumeráng, így 2010. január 18-án már a NeoFM műsorán lesz hallható Magyarország legnépszerűbb reggeli műsora, a Bumeráng. A rádió a teljes stábot szerződteti, így Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János mellett hallható lesz minden ismert hang a műsorból.
Olvass tovább

Gyárfás perli az MTV-t

Kategória: Aktuális.

Beperelte a Magyar Televíziót a szerződésbontás miatt a Napkeltét gyártó cég - közölte az ügyben az St. Plusz Kft.-t képviselő Bánáti János ügyvéd hétfőn. Annak kimondását kérik, hogy a 2010 végéig szóló szerződés érvényes és fennáll, valamint azt kezdeményezik, hogy a bíróság kötelezze a műsorok átvételére az MTV-t. Jogi lépésekre készül a Magyar Televízió is.
Olvass tovább

BMW Team Hungary with EfficientDynamics

Kategória: Aktuális.

BMW Team Hungary with EfficientDynamics névvel csapatot indít a BMW Magyarország a híres nürburgringi 24 órás autóversenyen és a 24H Series hosszútávú versenysorozat magyarországi futamán. A BMW 120d versenyautóval induló csapat tagjai: Palik László, Vida János, Walter Csaba és Wéber Gábor autóversenyzők. A magyar csapat és a versenyautót április 29-én mutatta be a BMW csoport magyarországi leányvállalata a Hungaroringen tartott sajtótájékoztató keretében.
Olvass tovább

Ringier Népszabadság Awards 2008 – Kihirdették a győzteseket

Kategória: Aktuális.

Fazekas Ildikó, Szabó Ákos, Sas István, Gulyás János, Babarczy Eszter, Novák Péter - a Ringier Népszabadság újonnan felkért szakmai zsűrije kiválasztotta az elmúlt év legjobb hirdetéseit. A Kiadók négy kategóriában, "Az év sajtókampánya 2008", "Az év sajtóhirdetése 2008", "Az év kreatív megjelenése 2008" valamint  "Az év online megjelenése 2008" kategóriákban díjazták a tavalyi év legjobb alkotásait.
Olvass tovább