Korszakhatárhoz érkeztek a magyar nagyvállalatok

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Tovább nőtt tavaly a felhő ismertsége a magyarországi nagyvállalatok vezetőinek körében, ám még nagyon nagy az olló a valódi használat, és az ismertség között – állapította meg a Microsoft Magyarország és az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) közös kutatása. A felmérés szerint vállalatvezetők kétharmada valós erőfeszítéseket tett az elmúlt egy évben a digitális transzformáció érdekében. (BrandTrend)
Olvass tovább

Kihívások az infokommunikációban

Kategória: Aktuális.

Laufer Tamás július 1-jén az IVSZ és az NHH közös szervezésű konferenciáján hangsúlyozta, hogy az IVSZ az informatikai, telekommunikációs és elektronikai gyártással foglalkozó vállalatok érdekképviseleti szervezeteként egy olyan konvergens iparágat képvisel, melynek vállalkozásai 4000 milliárd forintot meghaladó az éves árbevételükkel a GDP több mint 15%-át teszik ki.
Olvass tovább

Az Év Informatikai Cégvezetője

Kategória: Aktuális.

Átadták az IVSZ Gyúrós Tibor Díjait, amellyel a szektor kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalati vezetőit ismerték el. 2008-ban az Év Informatikai Cégvezetője Bozsó Julianna, a VirusBuster ügyvezetője lett. A díj 11 éves története során, az idén is a neves napi- és hetilapok főszerkesztőiből, illetve informatikai szakemberekből álló zsűri az IKT szektor szakembereinek jelölése alapján választotta ki a győztest, ami mint minden évben, az idén is az egyik legnagyobb elismerés a szakmában, amit az eddigi díjazottak névsora méltán reprezentál.
Olvass tovább