Universal Channel lett a Hallmarkból

Kategória: Aktuális.

A Universal Networks International bejelentette a Hallmark Channel márkaújítási terveit, így 2010 szeptember 3-tól a vállalat folyamatban lévő globális terjeszkedése révén a csatorna Universal Channel néven működik tovább. Az újramárkázási stratégia bejelentése óta a UNI előfizetőinek számát 180 millióra emelte, így hálózata immár 150 országot fed le.
Olvass tovább

Az Epicor nyerte a nemzetközi Stevie Díjat

Kategória: Aktuális.

A globális középvállalati piac számára fejlesztett ügyviteli megoldások vezető szállítója, az Epicor Software Corporation nyerte meg az Év Legjobb Észak Amerikai Multinacionális Vállalatának járó díjat, továbbá az "Év elnöke" és az "Év Marketing Kampánya" kiemelt elismeréseket a 2010-es International Business Awards díjkiosztón.
Olvass tovább

Új vezér az MTV Networks Hungary élén

Kategória: Aktuális.

Karrier Az MTV Networks International, a Viacom cégcsoport tagja ma bejelentette, hogy a magyarországi vezérigazgatói posztra Horváth Dori Gábort nevezi ki. A pozíció betöltésével ő felel a továbbiakban a teljes magyarországi menedzsment munkájának irányításáért, illetve egy igen széles spektrumú multimédia portfolióért. Vörös Gábor vezérigazgató-helyettes lett.
Olvass tovább

Supply chain díjat nyert a Henkel

Kategória: Aktuális.

A Henkel Mosó- és háztartási tisztítószerek üzletága díjat nyert kiváló supply chain munkájáért. Ezt az elismerést az általános ipari területen működő vállalatoknak ítéli oda a Boston Strategies International. A supply chain teljesítmény egyre fontosabb tényezővé vált az FMCG (Fast Moving Consumer Goods - gyorsan forgó fogyasztási cikkek) területen folyó versenyben.
Olvass tovább