Az Indesit Moon a top Design Index-ben

Kategória: Aktuális.

Az Indesit Moon mosógépe bekerült a 2008-as ADI Design Index-be, mely az olasz design egyik meghatározó értékelése. A világhírű olasz formatervező, Giugiaro által megálmodott "futurisztikus" Moon mosógép ezzel lehetőséget kapott, hogy elnyerje a Compasso d'Oro díjat, mely a legismertebb olasz design-nal foglalkozó európai díj.
Olvass tovább

Az Indesit Fialával tartott a Rádió Q-ra

Kategória: Aktuális.

Az egykori Pont FM-en nagy sikernek örvendett Fiala János reggeli műsorában a Spór elnevezésű jótékonysági akció. A műsorba betelefonálók elmondták, milyen nehéz körülmények között élnek, a többi hallgató pedig szavazhatott, hogy szerintük kik azok a leginkább rászorulók, akik megkaphatják az Indesit által felajánlott mosógépeket. A Pont FM-et érintő változásoktól függetlenül Fiala János továbbra is ébreszt, de már a Rádió Q-n és jótékonysági akcióját tovább folytatja az Indesittel együtt.
Olvass tovább

Jóváhagyták a pénzügyi jelentést

Kategória: Aktuális.

Vittorio Merloni elnökletével az Indesit Company igazgatótanácsa jóváhagyta a 2008 első féléves konszolidált pénzügyi jelentést. Eszerint az értékesítés elérte az 1.525 millió eurót (ez 1,4%-kal csökkent), amely az árak pozitív alakulásából (1,8%) és a volumen növekedéséből (0,8%) adódott. Ez lehetővé tette a cég számára, hogy konszolidálja a piacrészesedését a briliánsnak koránt sem mondható események ellenére.
Olvass tovább