Kik és hogyan menedzselik a kultúrát?

Kategória: Aktuális.

dr. Baán László által igazgatott Szépművészeti Múzeum 2007-ben bekerült a világ ötven leglátogatottabb intézménye közé, az ugyanitt rendezett Van Gogh - kiállítás kategóriájában a világ negyedik legnépszerűbb tárlata volt. Idén Európa kulturális fővárosaként debütáltunk a világ előtt, bemutatva országunk színes kultúráját, több száz előadással, rendezvénnyel várjuk a turistákat.
Olvass tovább

Magyar gyártású alkotások a médiában

Kategória: Aktuális.

Gyöngyösön, a Cinema Bridge Moziban két nap alatt - mozikban ritkán vetített, vagy éppen a televíziók által csak egyszer sugárzott - olyan egyedi és kiemelkedően színvonalas alkotásokat láthatunk, amelyeket az ORTT az elmúlt években támogatott. Idén a rendszerváltó filmek fesztiválja lesz a Mustra, valamint Cseh Tamásra is emlékezünk.
Olvass tovább

Jövőre stagnálás körüli állapot várható

Kategória: Aktuális.

A GKI Gazdaságkutató Zrt.-nek az Erste Bank együttműködésével készült előrejelzése szerint a magyar gazdaság 2009 őszén a visszaesés mélypontján van, ehhez képest a IV. negyedévben már minimális növekedés várható, Idén összességében 6-7%-os visszaesés, jövőre stagnálás körüli állapot várható. A külső egyensúly látványosan javul, a belső pedig megfelel a nemzetközi követelményeknek.
Olvass tovább

Öt éves a magyarországi Superbrands

Kategória: Aktuális.

Megtartotta idei első ülését a Business Superbrands és a Superbrands Bizottság. A 2009-ben immár ötödször elinduló Superbrands program, illetve második alkalommal a B2B márkák számára igénybe vehető Business Superbrands státusz segítségével a csúcsmárkák egy, a fogyasztók számára is ismert és elismert csapat tagjaként öregbíthetik hírnevüket. Idén egy teljesen új kreatív koncepció segíti a kampányban résztvevő superbrand-ek kommunikációját.
Olvass tovább

”MAPIC EG Retail Awards 2008”

Kategória: Aktuális.

Cushman & Wakefield kapta az Európa legjobb kiskereskedelmi ingatlantanácsadóját megillető "MAPIC EG Retail Awards 2008" díjat Cannes-ban. A nemzetközi ingatlantanácsadó immár harmadik alkalommal nyerte el ezt a rangos kitüntetést. Idén októberben a Cushman & Wakefield megkapta az "Év kiskereskedelmi tanácsadója 2008" díjat is a müncheni Expo Real kiállítás keretében megtartott European Property Awards díjkiosztó gálán.
Olvass tovább