Az Arany Ászok a magyar profi női kézilabda támogatója

Kategória: Aktuális.

Az Arany Ászok most a női profi kézilabda szurkolótáborához csatlakozik, és támogatja a Női Kézilabda NB I. Rájátszását, valamint a felnőtt magyar női kézilabda válogatottat. A Magyar Kézilabda Szövetséggel kötött együttműködési szerződés új irányt képvisel az Arany Ászok életében, hiszen a kifejezetten férfisportnak számító amatőr foci után most már a profi női kézilabdát is támogatja.
Olvass tovább

Módosítják a Magyar Turizmus Zrt. marketing- és üzleti tervét

Kategória: Aktuális.

2009. április 29-én ülésezett a Magyar Turizmus Zrt. Igazgatósága, majd május 5-én a Zrt. Felügyelő Bizottsága. Mindkét testület elfogadta az MT Zrt. 2008. évi és 2009. I. negyedévi tevékenységéről szóló beszámolót. A MT Zrt. folyamatosan figyelemmel kíséri a válság turizmusra gyakorolt hatásait és a rugalmas alkalmazkodás jegyében kezdeményezte korábban jóváhagyott  marketingtervének és üzleti tervének a módosítását, a válság hatásainak ellensúlyozása érdekében.
Olvass tovább

Versenyszektorban

Kategória: Aktuális.

A versenyszektorban már emelkednek a reálkeresetek. A GKI Gazdaságkutató Zrt.-nek az Erste Bank együttműködésével készült előrejelzése szerint az első negyedévi adatok alátámasztják, hogy 2008 második felében a magyar gazdaság kijön a tavalyi növekedési gödörből. A magyar gazdaság 2008. I. negyedévében összehasonlítható adatok alapján az egy évvel korábbihoz viszonyítva 0,9%-kal fejlődött. 
Olvass tovább

Feburár 1-től megszűnik a Kossuth műsor sugárzása a 66-73 MHz-es (un. OIRT) frekvenciasávban

Kategória: Aktuális.

Feburár 1-től megszűnik a Kossuth műsor sugárzása a 66-73 MHz-es (un. OIRT) frekvenciasávban. Az OIRT sávú rádióműsorszórás megszüntetésére a Rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény (un. médiatörvény) erre vonatkozó rendelkezése értelmében, az európai frekvenciaharmonizációs törekvéseknek megfelelően kerül sor.
Olvass tovább