Növelte piaci részesedését a Huawei

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Huawei fogyasztói üzletága bejelentette, hogy 2017 első negyedévében 18,8 százalékos részesedést ért el az okostelefonok piacán Közép- és Kelet-, valamint Észak-Európában. Ez az előző évhez képest 63 százalékos növekedést jelent. A GfK által mért eredmények szerint a vállalat jelentősen gyarapította eladásait Magyarországon, valamint Ausztriában, Csehországban, Horvátországban és Litvániában is. (BrandTrend)
Olvass tovább

A Huawei bemutatta új okosóráját, a Watch 2-t

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A HUAWEI WATCH 2 megörökölte elődje klasszikus, elegáns dizájnját, emellett új funkciókat kínál felhasználójának. A készülék 4G-képes verzióját Qualcomm® Snapdragon™ Wear 2100 processzor működteti, okostelefon nélkül is képes digitális kapcsolódásra, így bárhol, bármikor küldhetünk vele üzeneteket, vagy kezdeményezhetünk hívást rajta. Emellett a WATCH 2 kompatibilis a legújabb okos applikációkkal. (BrandTrend)
Olvass tovább

A Huawei célja, hogy növelje a felhő alapú szolgáltatások biztonságát

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Huawei bejelentette, hogy a Felhő Biztonsági Szövetség (Cloud Security Alliance, CSA) beválasztotta vezető tanácsadó testületének tagjai közé. A világ legnagyobb informatikai szervezeteit tömörítő kilenc tagú testület közvetlenül a CSA vezetőségének és igazgatótanácsának munkáját segíti. A szakterületén világvezető, nonprofit alapon működő szövetség célja a felhő alapú szolgáltatások biztonságának növelése és a legjobb gyakorlatok használatának elősegítése világszerte. (BrandTrend)
Olvass tovább