Új Huawei-tabletek jönnek Magyarországra

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága új, gyerekbarát, belépőszintű tabletet mutatott be. Az ultrakönnyű, ergonomikus megjelenésű MatePad T 8”-os kijelzővel és erőteljes teljesítménnyel érkezik: nyolcmagos processzor és az erős, 5100mAh-s akkumulátor gondoskodik arról, hogy a készülék a felhasználók megbízható társa legyen a hétköznapokban. A tablet Gyereksarok funkciója pedig szemvédelemmel, gyerekfelügyelettel és egyéb beépített megoldásokkal nyújt védelmet a legkisebbek számára is.
Olvass tovább

Új okosórát mutatott be a Huawei

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta a Watch GT 2e okosórát. Az aktív életmód ösztönzésére készített eszköz százféle különböző edzésmódot támogat, számos egyéb egészségügyi- és fitnesz-funkció mellett a véroxigén szintjét is tudja mérni. A vállalat külön ügyelt a hölgyekre is, a Watch GT 2e bemutatásával párhuzamosan a 2019 őszén debütáló Watch GT 2 legújabb, most bejelentett 42 mm – es változata már a menstruációs ciklust is figyeli.
Olvass tovább

A Huawei bemutatta a P40-készülékcsaládot

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta a gyártó legújabb zászlóshajó készülékeit, a P40 Pro+, a P40 Pro és a P40 okostelefonokat. A vadonatúj Leica kameráknak és a számos innovatív videós és fotós funkciónak köszönhetően a P40-sorozat új tagjaival egy mozgó filmstúdiót kapnak kezükbe a felhasználók. A készülékek mindemellett 5G-képes processzorral, szupergyors Wi-Fi 6-tal, valamint Celiával, a vadonatúj hangasszisztenssel érkeznek.
Olvass tovább

Kiterjeszti a garanciaidőt és ingyenes háztól-házig szállítást biztosít a szervizeléshez a Huawei

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A rendkívüli helyzetre tekintettel a Huawei márciustól különleges szolgáltatásokat kínál felhasználói számára. Június 15-ig meghosszabbítják minden olyan Huawei készülék garanciáját – beleértve az okostelefonokat, PC-ket, tableteket, hordozható kiegészítőket és routereket –, amelyek eredeti jótállása 2020. március 15. után járt volna le. A vállalat emellett háztól-házig szolgáltatást is indít, amelynek keretében ingyenesen szállítják el a garanciális készülékeket a szervizbe, majd a javítást és fertőtlenítést követően vissza is juttatják tulajdonosának.
Olvass tovább

Mobiltávközlési eszközöket gyártó üzemet létesít a Huawei Franciaországban

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Huawei Technologies bejelentette, hogy egy új vezeték nélküli kommunikációs termékeket gyártó üzemet épít Franciaországban. A magas fokon automatizált és okos gyár a 4G-s és az 5G-s mobilhálózatokra szakosodva elsősorban az európai piacra gyárt majd berendezéseket. Az új gyár működése, a vállalat magyarországi gyártó- és logisztikai bázisával együtt működik majd.
Olvass tovább

A Huawei szabadalmi jogsértés miatt perli a Verizont

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Huawei Technologies bejelentette, hogy szabadalmi jogsértésért pert indít az egyik legnagyobb amerikai technológiai és kommunikációs szolgáltatóval, a Verizonnal szemben az Egyesült Államok Texas államának egyik kerületi bíróságán. Keresetében a Huawei kompenzációt vár a Verizontól olyan szabadalmaztatott technológiák használatáért, amelyeket a Huawei 12 Egyesült Államokban jegyzett szabadalma véd.
Olvass tovább